Man United mureni Old Traffordilla – "Ei voi mennä näin"

Manchester United pettyi Twenten isäntänä Eurooppa-liigassa 1:58
Katso: Manchester United pettyi Twenten isäntänä Eurooppa-liigassa.

Eurooppa-liigan liigavaiheen ensimmäinen kierros käynnistyi keskiviikkona. Manchester United isännöi avausottelussaan hollantilaisseura Twenteä, mutta jäi kotifanien pettymykseksi 1–1-tasapeliin Old Traffordilla.

Man United avasi maalihanat ottelun 35. minuutilla, kun tanskalaistähti Christian Eriksen pääsi laukomaan pallon rangaistusalueen sisältä takakulmaan.

Pelitapahtumia hallinnut ja peräti 19 kertaa laukonut kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut pitämään kiinni johtoasemastaan kolmen pisteen turvaamiseksi.

Eriksenin sankarinviitta putosi harteilta 68. minuutilla, kun Twente pääsi tasoittamaan hänen pallonmenetyksestään. Sam Lammers vei pelivälineen itselleen, eteni muutamalla kosketuksella rangaistusalueelle ja viimeisteli ohi Andre Onanan.

Kamppailu Man Unitedin hollantilaismanageri Erik ten Hagin entisen ja nykyisen joukkueen välillä päättyi tasan 1–1.

– Tämä oli heille elämänsä peli. He taistelivat jokaisesta metristä ja me emme. Tämä oli 99-prosenttisesti riittämättömän hyvä suoritus, Ten Hag sanoi.

Eriksen oli päävalmentajansa kanssa samaa mieltä.

– Emme pelanneet läheskään tarpeeksi hyvin. He näyttivät haluavan sitä enemmän - se ei voi mennä näin. Emme hävinneet, mutta tämä tuntuu tappiolta.

Manchester United kohtaa Eurooppa-liigan liigavaiheen seuraavassa ottelussaan portugalilaisjätti FC Porton, joka kärsi keskiviikkona yllättävän 2–3-vierastappion norjalaiselle Bogo/Glimtille. Eurooppa-liigan avauskierros jatkuu tänään torstaina.