Manchester City -leiri avasi suun Arsenalista – tähtipelaajilta terävää piikittelyä: "He ovat tehneet sitä nyt muutamien vuosien ajan"

Manchester Cityn viime hetken tasoitusmaalin Arsenalia vastaan viimeistellyt John Stones kutsui lontoolaisjoukkuetta yhdeksi vaikeimmista vastustajista, sillä nämä taitavat tämän mukaan pelin pimeän puolen erityisen hyvin. 

Arsenal yritti kaikin mahdollisin keinoin roikkua johtoasemassa kymmenellä miehellä sen jälkeen, kun Leandro Trossard oli lentänyt toisen varoituksen myötä kentältä.  

Stonesin tasoitusmaali lisäajan kahdeksannella minuutilla kuitenkin säilytti Cityn lähes kaksivuotisen tappiottoman putken kotikentällään Valioliigassa. Tuloksen myötä City palasi sarjan kärkeen pisteen erolla ennen Liverpoolia ja Aston Villaa. Arsenaliin eroa on kaksi pistettä. 

City näytti sunnuntaina ajoittain neuvottomalta yrittäessään murtaa Arsenalin kymmenen miehen muuria.

– He ovat tehneet sitä nyt muutamien vuosien ajan ja osaamme odottaa sitä, kentälle tultuaan lähestulkoon keskushyökkääjän paikalla operoinut Stones sanoi ottelun jälkeen. 

– Voit kutsua sitä fiksuksi tai likaiseksi, miten haluatkin, he rikkovat pelin, häiritsevät sen rytmiä ja käyttävät kaiken sen edukseen.

– Mielestäni käsittelimme tilanteen erittäin hyvin. Se ei ole helppoa. Kun tuollaista tapahtuu, yrität saada otteen pelin virtauksesta. He saavat jatkuvasti aikaan pieniä katkoja, mutta me hallitsimme tunteemme erittäin hyvin, Stones summasi.

Cityn portugalilaishyökkääjä Bernardo Silva oli Stonesiakin suorasanaisempi vastustajaa kuvaillessaan.

– Kentällä oli vain yksi pelaamaan tullut joukkue. Toinen tuli tekemään kaiken mahdollisen ja tuomarin salliman, valitettavasti, Silva sanoi TNT Brasilian haastattelussa.

Kun Silvaa pyydettiin vertailemaan Arsenalia ja Liverpoolia Cityn taistelupareina, lontoolaiset eivät saaneet mairittelevaa mainintaa.

– Ero heidän välillään? En tiedä. Ehkä se on siinä, että Liverpool on jo voittanut Valioliigan, Arsenal ei. Ehkä siinä, että Liverpool on voittanut Mestarien liigan, Arsenal ei. Ottelut Arsenalia vastaan eivät ole olleet kuten Liverpoolia vastaan, jonka aikomuksena on lähtökohtaisesti aina voittaa ottelu. Joten kyllä, kyseessä ovat erilaiset taisteluparit.

Juttua muokattu kello 10.12. Tarkennettu Silvan lausuntoa aina voittoon pyrkivästä Liverpoolista.

 

Lue myös:

    Uusimmat