Manchester Unitedilta karua nyhjäämistä

Manchester United ei ole onnistunut tekemään yhtään maalia kolmessa tuoreimmassa ottelussaan jalkapallon Englannin Valioliigassa.

United pelasi sunnuntaina maalittoman vierastuloksen (0–0) Aston Villaa vastaan.

Manchesteriläisryhmästä lähimmäksi osumaa pääsi Bruno Fernandes, jonka vapaapotkusta pallo kaarsi toisella puoliajalla ylärimaan.

Kun mukaan luetaan kaksi Eurooppa-liigan ottelua, United on jäänyt viidessä tuoreimmassa kamppailussaan ilman voittoa. Kyseisistä otteluista neljä on päättynyt tasapeliin.

Viime kaudella neljänneksi yltänyt Villa on sarjataulukossa viidentenä ja Manchester United sijalla 14. Villa ei ollut sunnuntaina parhaimmillaan, eikä ottelussa nähty suurta määrää maalipaikkoja.

Kahdeksassa pisteessä oleva United on tehnyt seitsemässä liigaottelussaan vain viisi maalia. Ainoastaan Southampton on viimeistellyt tämän kauden liigassa harvemmin.

Vaikka vierastasapeli Villaa vastaan ei ole heikko suoritus, paineet Unitedin päävalmentajan Erik ten Hagin ympärillä ovat kovat.

Molemmille joukkueille tuli loukkaantumishuolia, sillä kummaltakin loukkaantui Englannin maajoukkuetoppari – Villalta Ezri Konsa ja Unitedilta Harry Maguire.

Chelsea jäi kotitasapeliin

Chelsea ja Nottingham Forest päätyivät 1–1-tasapeliin.

Chris Wood ohjasi vierasjoukkue Forestin toisen puoliajan alussa johtoon. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Noni Madueke laukoi Chelsean tasoihin. Sekä Wood että Madueke ovat tehneet tällä kaudella neljä liigamaalia.

Forestin James Ward-Prowse otti 78. minuutilla ottelun toisen keltaisen korttinsa ja lensi suihkuun.

Tällä kaudella runsaasti osumia tehnyt Chelsea on sarjataulukossa neljäntenä. Joukkue on Aston Villan tavoin 14 pisteessä, mutta Chelsean maaliero on kaksikosta parempi.

Brighton isännöi myöhemmin tänään Tottenhamia.