Manchester Unitedilta lisää uutisia – kapteenille jatkosopimus

Manchester Unitedin kapteeniksi viime kesänä nostettu Bruno Fernandes on allekirjoittanut englantilaisseuran kanssa vuoteen 2027 ulottuvan jatkosopimuksen, johon sisältyy myös yksi optiovuosi. Fernandesin aiempi, vuonna 2022 solmittu sopimus ulottui vuoteen 2026.

Keskikentällä viihtyvä 29-vuotias portugalilainen siirtyi Unitediin tammikuussa 2020 kotimaansa Sporting Lissabonista 47 miljoonalla punnalla.

Fernandes on tehnyt Unitedissa pelaamissaan 234 ottelussa 79 maalia ja antanut 67 maaliin johtanutta syöttöä. Unitedin kannattajat ovat valinneet hänet kolmella kaudella (2019–2020, 2020–2021 ja 2023–2024) seuran parhaaksi pelaajaksi.

– Kaikki tietävät intohimon, joka minulla on Manchester Unitedia kohtaan. Ymmärrän paitsi sen velvollisuuden ja merkityksen, jonka tämä paita tuo mukanaan, myös sen omistautumisen tason, jota tämän seuran edustaminen vaatii, Fernandes sanoo seuran verkkosivuilla.

– Olen kokenut täällä niin monta erityistä hetkeä. Olen kuullut, kun nimeäni lauletaan Stretofrd End -katsomossa, tehnyt hattutempun Leedsiä vastaan, johtanut joukkueen Old Traffordille europeleissä ja nostanut pokaaleita Wembleyllä. Mutta en olisi allekirjoittanut tätä sopimusta, jos en uskoisi, että parhaat hetkeni United-paidassa ovat vielä tulossa.

United tiedotti eilen hankkineensa Bayern Münchenistä Matthijs de Ligtin ja Noussair Mazraouin.

Lue myös:

    Uusimmat