Man United räväytti 60 miljoonan euron tuplahankinnan Bayern Münchenistä

Manchester United on kiinnittänyt kaksi uutta pelaajaa Bayern Münchenistä. Valioliiga-seura kertoi tiistai-iltana päässeensä sopimukseen hollantilaisen keskuspuolustajan Matthijs de Ligtin sekä marokkolaisen laitapuolustajan Noussair Mazraouin siirroista.

De Ligt, 25, on allekirjoittanut Man Unitedin kanssa vuoteen 2029 ulottuvan sopimuksen ja Mazraoui, 26, vuoteen 2028 ulottuvan sopimuksen. Brittimedian ja Transfermarkt-sivuston mukaan United pulitti kaksikosta yhteensä 60 miljoonaa euroa.

Sekä de Ligt että Mazraoui aloittivat uransa nuorena hollantilaisen Ajaxin riveissä. He pelasivat siellä nykyisen United-managerin Erik ten Hagin alaisuudessa.

– Erik ten Hag muokkasi urani alkuvaiheita, joten hän tietää, miten saada minusta paras mahdollinen irti. En malta odottaa, että pääsen työskentelemään hänen kanssaan uudelleen, De Ligt sanoi Unitedin tiedotteessa.

Hollannin maajoukkueen vakiokasvoihin lukeutuva de Ligt voitti Eredivisien kaudella 2018-19 Ajaxissa, Serie A:n mestaruuden 2019-20 Juventuksessa ja Bundesliigan mestaruuden 2022-23 Bayernin riveissä.

Mazraoui on pelannut 28 ottelua Marokon maajoukkueessa ja tehnyt kaksi maalia. Hän osaa pelata sekä vasempana että oikeana laitapuolustajana.

Lue myös:

    Uusimmat