Marco Bjurström löysi täysin yllättäen veljen, josta kukaan perheenjäsen ei tiennyt – kertoo MTV:lle kuinka jättiyllätys tuli ilmi

Marco Bjurström kertoo MTV Uutisille saaneensa elämäänsä uuden veljen Samuelin, jonka olemassa olosta edes Bjurströmin isä ei edes tiennyt.

Juontaja-tanssiyrittäjä Marco Bjurström, 58, jakoi sosiaalisessa mediassa yllättävän uutisen viikonloppuna ja kertoi löytäneensä elämäänsä uuden perheenjäsenen. Bjurström julkaisi tiedon asiasta Instagram-tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Elämä on ihmeellisen ihanaa. Lähes kuusikymppisenä voi saada tällaisen lahjan: uuden veljen. Faija, Vivian ja minä olemme niin kiitollisia siitä, että Samuel tuli yllättäen elämäämme. Janek on jo pilven reunalla, mutta uskon, että hänkin on todella onnellinen tästä. Kiitos universumille uudesta broidista ja tämän perheestä, Bjurström kirjoittaa päivityksessään. 

Bjurströmin jakamassa kuvassa hän poseeraa yhdessä isänsä, sisarensa Vivianin sekä tuoreeltaan löytyneen Samuel-veljensä kanssa. Hänen veljensä Janek Bjurström menehtyi vuonna 2020 syöpään. 

MTV Uutisille Bjurström kertoo, että Samuel-veli löytyi täysin yllättäen. Bjurströmillä ja hänen veljellään on yhteinen isä, joka ei itsekään ollut lainkaan tietoinen vastalöytyneen jälkeläisensä olemassa olosta. 

– Hyvin yllättäen tuli kaikkien meidän elämään, kukaan ei ole tiennyt hänestä yhtään mitään. Kaikki on tapahtunut tässä aika nopealla rytinällä, mutta ihana asia ja hyvä juttu. 

Bjurström kertoo asian selvinneen, kun Samuel-veli alkoi selvittää itse omia sukujuuriaan ja tehnyt dna-testin. 

– Nehän ovat hirveän suosittuja nykyään ja niistä voi paljastua kaikenlaista yllättävää, mitä ei uskoisikaan. Se on lähtenyt ihan sellaisesta, että huvin vuoksi ja kiinnostuneena hän on mennyt katsomaan, ja sitten on ruvennut paljastumaan asioita. Sitä kautta hän löytyi. 

Isänsä puolesta Bjurström iloitsee erityisesti veljen löytymisestä. Bjurström kertoo isänsä olevan yhä varsin hyvässä kunnossa, joten hän kykenee vielä tutustumaan poikaansa, josta hänellä ei ollut lainkaan aavistusta. 

– Hän tutustuu nyt sitten ihan uuteen, biologiseen lapseensa sekä hänen lapsenlapsiinsa. Se on kiva juttu. 

Bjurströmin mukaan perheenjäsenten ensimmäinen kohtaaminen oli hämmentävä, mutta toisaalta rennon ja helpon tuntuinen tilanne. Hän kuvailee asianosaisten päässeen nopeasti samalle aaltopituudelle. 

– Hänellehän se on tietysti kaikista isoin asia hänen omassa elämässään. Nuo tuollaiset sukututkimussysteemit ovat nykyään niin tarkkoja, niin hän oli tietysti saanut jo hirveän määrän informaatiota, että hän oli hyvin kartalla ja tiesi, millaisesta jengistä on kysymys, Bjurström naurahtaa. 

Konkreettisia samankaltaisuuksia uuden veljen kanssa Bjurströmin oli vaikeaa arvioida, vaikka hän huomasikin heissä olevan jotain samaa. 

– Tuntui hirveän helpolta ja luontevalta, ehkä sellaisen samankaltaisuuden huomasin meissä. Mutta muuten itse on aika sokea siinä, miltä vaikka näyttää suhteessa toiseen ihmiseen, semmoisia asioita on aika vaikea ajatella. 

– Mutta joku sellainen olemisen helpous, mikä ehkä kielii jostain, mutta toki myös kun tietää mistä on kyse, sekin vaikuttaa siihen omaan asenteeseen, kun tämä ei ollut mikään järkyttävä negatiivinen asia, vaan pelkästään positiivinen. Tämä on ollut vain kauhean mukavaa.

Vastaisuudesssa perheenjäsenet aikovat pitää toisiinsa yhteyttä ja tutustua enemmän, sekä olla läsnä toistensa elämissä. 

– Vielä, kun Janekia ei täällä enää ole, mikä on ollut hyvin traagista, niin jotenkin tuntuu aika käsittämättömältä, että sitten tuli tällainen bonusveli. 

Sen enempää Bjurström ei aio veljeään, joka on yksityishenkilö, julkisuuteen tuoda. Hän muistuttaa kaikkia, että tällaiset tarinat ovat kuitenkin mahdollisia, mikäli sukujuuriaan lähtee tarkemmin tutkimaan. 

– Nämä ovat kyllä todella kiinnostavia asioita. 

Urallaan Bjurström on tullut tunnetuksi muun muassa StepUp-tanssikoulun yhtenä perustajana sekä Bumtsibum-ohjelman juontajana.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Juttua muokattu 30.9. kello 15.33: Lisätty Marco Bjurströmin kommentit. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat