Maria Huntington teki iloisen paljastuksen: Vauva tulossa!

Urheilu-uransa tauolle laittanut yleisurheilija Maria Huntington odottaa esikoislastaan. Huntington kertoo iloisesta perheuutisesta uudessa Timeout-podcastissaan, jota hän vetää yhdessä aitajuoksija Lotta Haralan kanssa. 

Seitsenottelija kertoo jaksossa tunteneensa itsensä marraskuussa hieman kipeäksi, mutta aavistaneensa, että fyysisten tuntemusten syynä voisi olla tällä kertaa jotain muuta.

– Sitten mä heräsin vielä ihan superaikaisin, koska mua jännitti ja mä tein raskaustestin. Sieltä värähti mulle positiivinen, Huntington kertoo. 

Myöhemmin tänä vuonna syntyvä lapsi on urheilijan ja tämän puolison ensimmäinen. Huntington muistelee liikuttuneensa ilosta, kun perheenlisäysuutinen selkisi. 

Mä oon vuosia kipuillut urheilun ja lapsien saamisen kanssa. Voi kuulostaa jollekin hullulta, mutta silloin kun mä olen ollut huippu-urheilunkin sellaisessa intensiivisemmässä vaiheessa, valmistautumassa olympiavuoteen tai mitä tahansa, niin kun multa on kysytty, että mikä sun suurin unelma on, niin varmaan suurin osa ajatteli, että mulle tulee ekana mieleen olympiamitali tai SM. Mut mulla on aina ekana tullut mieleen lapsi. Ja et mä haluan olla äiti. Tää on ollut mulle jotenkin tosi spesiaali juttu. Tää on mun vuosien unelma, Huntington jatkaa. 

Huntington on seitsenottelun kolminkertainen Suomen mestari. Tokion olympiakisoissa 2021 hän oli seitsenottelun 17:s.

Viime kesänä Huntington paljasti julkisuuteen uupuneensa huippu-urheiluun ja laittaneensa uransa tauolle. 

Maria Huntington kertoo shokkipäätöksensä taustat – ilmoituksesta alkoi viestitulva: "Pelotti tosi paljon" 1:17
Maria Huntington avasi shokkipäätöksensä taustat MTV:llä viime kesänä – ilmoituksesta alkoi viestitulva: "Pelotti tosi paljon"

Lue myös:

    Uusimmat