Maria Huntingtonin raskautta kyseenalaistettiin tv-ohjelman kuvauksissa: "Se oli minulle aika kova paikka"

Maria Huntington kertoo vauva-arjestaan 1:23
Videolla Maria Huntington kertoo vauva-arjestaan ja siitä, miten vauvan syntymä on vaikuttanut hänen ja hänen kumppaninsa suhteeseen

Maria Huntington kertoo MTV:lle Petolliset-kokemuksestaan sekä siitä, millaista ohjelmaan oli osallistua raskaana.

Nelosen Petolliset-sarjan toisella, elokuun lopussa alkavalla tuotantokaudella joukko julkisuudesta tuttuja kasvoja pääsee jälleen Vanajanlinnaan murhamysteerin äärelle. Yksi tulevan Petolliset-kauden kilpailijoista on uransa lopettanut yleisurheilija Maria Huntington.

Huntington kertoi MTV Uutisille Petollisten lehdistötilaisuudessa, että hän kyllä tiesi etukäteen pelin menevän pään sisälle, muttei osannut aavistaa, miten paljon se raastaakaan mieltä. Oman lisänsä soppaan toi se, että Huntington oli kuvausten aikana raskaana.

Minusta tuntuu, että tunteeni moninkertaistuivat, kun olin hormonien vallassa. Se oli aikamoinen tunneryöppy, hän totesi.

Huntingtonin mukaan raskaus näkyi hänen osaltaan ohjelman kuvauksissa siten, että hän oli todella väsynyt.

– Aina, kun oli joku lepohetki, niin saatoin yhdistellä tuoleja ja tehdä niistä itselleni pedin ja nukkua päiväunet, kun muut jaksoivat höpötellä ja touhuta. En myöskään jaksanut iltaisin tehdä mitään muistiinpanoja, vaan menin suoraan nukkumaan. Kaipasin kaikki mahdolliset lepohetket.

Huntington kertoi, että hänen raskauttaan kyseenalaistettiin ja epäiltiin ohjelman kuvauksissa.

– Se oli minulle aika kova paikka, kun kuulin, että on spekuloitu, olenko raskaana vai en. Se oli minulle kuitenkin siinä hetkessä isoin asia elämässäni, ja sitten ihmiset epäilevät, että olenko edes raskaana. Minulla oli selkeästi jo maha näkyvissä, niin kyllä se tuntui aika hullulta, hän kertoi.

Huntington totesi, että hänen raskautensa kyseenalaistaminen oli yksi esimerkki siitä, kuinka intensiiviseksi peli meni.

Petolliset alkaa 29.8. Nelosella ja Ruudussa.

Yllä olevalla videolla Huntington kertoo, miten vauva-arki on sujunut ja miten lapsen tulo on vaikuttanut hänen ja hänen kumppaninsa suhteeseen!

Lue myös:

    Uusimmat