Mariah Carey kohtasi järkyttävän tragedian: Äiti ja sisko kuolivat samana päivänä

Mariah Careyn äiti ja sisko ovat menehtyneet.

Yhdysvaltalaislaulaja Mariah Careyn, 55, äiti Patricia, 87,ja siskoAlison,63, ovat molemmat menehtyneet samana päivänä. Carey kertoo lohduttomasta uutisesta People-lehdelle antamassaan lausunnossa.

– Sydämeni on särkynyt, sillä menetin äitini viime viikonloppuna. Valitettavasti traagisen käänteen vuoksi siskoni menetti henkensä samana päivänä, Carey kertoo lausunnossa.

– Tunnen oloni siunatuksi, sillä sain viettää viimeisen viikon äitini kanssa ennen kuin hän kuoli. Arvostan kaikkien rakkautta, tukea ja kunnioitusta yksityisyyttäni kohtaan tänä mahdottomana aikana, lausunto jatkuu.

Careyn äidin ja siskon kuolinsyistä ei ole BBC:n mukaan annettu tarkempia tietoja.

Mutkikkaat ihmissuhteet

Careyn Patricia-äiti oli entinen oopperalaulaja ja lauluvalmentaja. Carey kertoi vuoden 2020 elämäkertakirjassaan The Meaning of Mariah Carey hänen ja äitinsä mutkikkaasta suhteesta, jonka hän kuvaili tuoneen hänelle "niin paljon tuskaa ja hämmennystä".

Carey kertoi elämäkertakirjassaan, että hänen ja äitinsä välillä oli kilpailua. Hän kuvaili, että ammatillinen mustasukkaisuus tulee menestyksen mukana, mutta lisäsi, että kun kyseessä on oma äiti ja nuorena ilmennyt mustasukkaisuus, on se erityisen tuskallista.

Carey kertoi elämäkertakirjassaan kuitenkin myös syvästä rakkaudesta, jota hän tunsi äitiään kohtaan. Kirjan omistusteksti kuului seuraavasti.

– Patille, äidilleni, jonka uskon kaikesta huolimatta tehneen parhaansa. Rakastan sinua parhaani mukaan aina.

Myös Careyn ja hänen siskonsa Alisonin suhde oli monimutkainen. Carey kertoi elämäkertakirjassaan vieraantuneensa siskostaan Alisonista ja veljestään Morganista ja sanoi, että hänelle oli "emotionaalisesti ja fyysisesti turvallisempaa" olla ottamatta näihin yhteyttä.

Alison haastoi siskonsa oikeuteen elämäkertakirjan ilmestymisen jälkeen vaatien tältä 1,2 miljoonaa dollaria "valtavasta emotionaalisesta ahdistuksesta".

Lue myös:

    Uusimmat