Ystävän mukaan Mariah Carey ja edesmennyt sisko eivät olleet tavanneet toisiaan vuosikymmeniin

Laulajatähti Mariah Carey menetti siskonsa Alison Careyn ja äitinsä Patrician samana päivänä 24. elokuuta. 

Laulajatähti Mariah Careyn sisko Alison Carey kuoli 24. elokuuta. Hän menehtyi kotonaan Coxsackiessa, New Yorkissa.

Alisonin ystävä David Barker, 63, kertoi Peoplelle, että tällä oli rankka elämä. 

– Näimme sen tulevan, mutta se on silti järkytys. Hän sairastui melko nopeasti ja kuukautta myöhemmin hän on poissa, David kertoi Peoplelle. 

David kertoi aiemmin X-palvelussa 3. elokuuta, että Alison oli siirretty saattohoitoon. Hän auttoi Alisonia löytämään viimeisen asunnon New Yorkista, missä tämä oli asunut viimeiset kolme vuotta. David sanoi, että ennen muuttoa oli puhuttu Alisonin sijoittamisesta hoitokotiin, mutta hän tarjoutui auttamaan tätä, jos se tarkoittaisi, että Alison voisi asua edelleen omillaan.

– Hänen toiveensa täyttyi: hän kuoli omassa kodissaan, David totesi. 

Alison oli kolmen pojan ja tyttären äiti. Davidin mukaan hänen lapsensa vierailivat äitinsä luona muutamia viikkoja sitten. Tytär asuu lähistöllä ja vieraili toisinaan päivittäin äitinsä luona. 

David kertoi Peoplelle, ettei Alison ollut aivan varma, milloin oli tavannut viimeksi siskonsa Mariahin, mutta se oli joko vuonna 1994 tai 2002. Heidän suhteensa oli mutkikas, sillä Mariah kirjoitti muistelmakirjassaan, että ainakin tuolloin oli ”emotionaalisesti ja fyysisesti turvallisempaa”, ettei hän ollut missään tekemisissä siskonsa tai heidän veljensä Morganin kanssa.

– Rukoilen heidän puolestaan ja toivon, että he ovat vihdoin rauhassa. Meitä oli viisi, ja nyt meitä on kaksi, Morgan kertoi Peoplelle lausunnossaan ja viittasi juuri kuolleeseen äitiinsä ja siskoonsa. 

Alison ei tiennyt, että hänen äitinsä Patricia kuoli samana päivänä, sillä Alison menehtyi hieman puolenyön jälkeen 24. elokuuta.

Ystävystyminen tragedian seurauksena

Davidin ja Alisonin tiet kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 2015, kun Alison sai vakavan aivovamman murtovarkauden yhteydessä. Hän asui tuolloin Long Islandilla, New Yorkissa, ja joutui siellä sairaalaan, mutta hänet siirrettiin lopulta pohjoiseen. Fyysisen kuntoutuksen aikana hän joutui jälleen sairaalaan kärsittyään aivoverenvuodon.

David kertoi, että tuossa vaiheessa hänen veljensä Morganin ystävä ehdotti avun hakemista potilaiden edunvalvonnan Facebook-ryhmästä, johon David kuului, ja yritti etsiä alueelta jonkun, joka voisi käydä hänen luonaan. 

Kun David näki pyynnön, hän tiesi olevansa ainoa New Yorkin Albanyn lähistöllä. Lopulta hänet lähetettiin sairaalaan ja hän tutustui Alisoniin. Heistä tuli yhdeksän vuoden aikana läheisiä ja he näkivät tai puhuivat puhelimessa lähtökohtaisesti joka päivä. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat