Marja Kihlström havahtui tekemään uudenlaisia valintoja elämässään syöpädiagnoosin jälkeen

Marja Kihlströmillä salainen työprojekti 7:28
Katso koko haastattelu videolta!

Marja Kihlström kertoi viime vuonna saaneensa melanoomadiagnoosin.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan livelähetykset jatkuivat sunnuntaina 27. lokakuuta Roosa nauha -erikoisjaksolla. Paikalle studiolle saapui muun muassa tv-kasvo ja erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström.

Kihlströmillä on omakohtaista kokemusta syövästä. Häneltä löytyi melanooma viime vuonna. Kihlström kertoo tällä hetkellä tilanteensa olevan hyvä. Syöpäkontrollit jatkuvat viisi vuotta. 

Minusta tuntuu hyvältä. Mutta onko kaikki hyvin, se herättää pientä pelkoa, hän sanoo. 

Kihlström kertoo diagnoosin vaikuttanen hänen suhtautumiseensa elämään. Se muistutti, ettei koskaan voi tietää, kauan aikaa on. 

– Se herätti siihen, mikä on tärkeintä elämässä. Vaikka se kuulostaa kuinka kliseiseltä, ennen kaikkea se muistutti siitä, että ne läheiset ihmiset ovat kaikista tärkeimpiä, hän sanoo. 

– Olen viimeisen vuoden aikana tehnyt sellaisia valintoja, että minulla on aikaa lasten ja perheen kanssa. Minulla on aika ystävien kanssa. Ja myös haluan tehdä sellaisia asioita, mitä rakastan elämässä. En joskus, vaan mahdollisimman pian. 

Kihlström kertoo myös miettineensä enemmän, ettei koskaan voi tietää päällepäin, mitä ihmiset käyvät läpi. 

– Minäkään en varmaan julkisuudessa näyttänyt sairaalta, vaikka mieli myllersi tosi paljon. Se on myös tärkeää, että saa kertoa asiat omalla ajallaan, hän sanoo. 

– Viime vuonna täällä TTK:ssä minulla oli oma syöpädiagnoosi päällä, mutta keskustelin oman terapeuttini kanssa, että vielä ei ollut se hetki, että kerron siitä julkisesti.

Minkälaisia viestejä Kihlström sai diagnoosin kertomisen jälkeen? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat