Vappu Pimiä muistelee 16 vuoden takaista TTK-taivaltaan: "Itku tuli"

Vappu Pimiä oli mukana oppilaana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2008 1:33
Näin sujui tanssi Vappu Pimiältä vuonna 2008 Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa!

Vappu Pimiä tunnetaan tänä päivänä muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana, mutta hän on pyörähdellyt parketilla itsekin vuonna 2008. 

Juontaja Vappu Pimiä  tanssi tähtiopettaja Jani Rasimuksen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2008. Pudotuksen hetki oli hänelle kova paikka. 

– Itku tuli tuossa, kun tipuin. Rakastin olla tuossa mukana. Treenasimme Janin kanssa noin 25–30 tuntia viikossa. Olimme selkeästi niitä, jotka treenasivat eniten. Tein koko ajan töitä samaan aikaan, kuten kaikki muutkin tanssijat. Nykyään moni siivoaa kalenterinsa, ottaa virkavapaata ja keskittyy vain ja ainoastaan tähän ohjelmaan, Pimiä kertoi Huomenta Suomessa 26. lokakuuta. 

Nykyisin hän juontaa ohjelmaa niin sanottuna pääjuontajana, jonka pestin hoiti aiemmin näyttelijä Mikko Leppilampi. Yksi asia uudessa positiossa kuitenkin hieman harmittaa. 

– Se toi minulle uutta haastetta, mutta ainut asia, mikä siinä harmittaa on se, että kun olin white room -juontajana, missä Erkku (Ernest Lawson) nyt on, niin siinä saa jutella hirveästi tanssiparien kanssa. Kenraalissakin kaikki mainoskatkot höpötellään. Siinä pääsee tutustumaan pareihin enemmän. Sen jälkeen, kun olen siirtynyt keskiparketille, niin olen siellä yksin. En ole enää niin paljon tekemisissä tanssiparien kanssa, Pimiä kertoi. 

Pimiältä on äskettäin ilmestynyt uusi keittokirja nimeltään Vappu jouluna (Otava).

Katso yllä olevalta videolta, miten tanssi sujui Vappu Pimiältä vuonna 2008!

Alta voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan.

Lue myös:

    Uusimmat