Marjakimara mustaherukkakastikkeella

Julkaistu 17.08.2004 15:25(Päivitetty 03.02.2005 15:42)
  • 2 dl mustaherukoita
  • 2 rkl vettä
  • sokeria tai makeutusainetta maun mukaan
  • 1,5 dl vadelmia
  • 1,5 dl mustikoita
  • 1,5 dl punaherukoita

mustaherukka

mustaherukka

Kuumenna mustaherukat kattilassa pienessä vesimäärässä kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Pusertele lusikalla pehmenneet marjat rikki. Mausta maun mukaan sokerilla tai makeutusaineella.

Sekoita keskenään vadelmat, mustikat ja punaherukat ja jaa annoskulhoihin. Tarjoile jäähtyneen mustaherukkakastikkeen kanssa.

Resepti: Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle