Matias Lehtonen MTV:n Mestis-tiimiin – debyytti studiovaloissa huomenna

Matias Lehtonen täydentää jatkossa MTV:n Mestis-lähetysten asiantuntijatiimiä. Värikäs ja sanavalmis kiekkopersoona nähdään tositoimissa studiossa heti huomenna, tiistaina 15. lokakuuta, MTV Katsomossa ja MTV Sub -kanavalla.

Jo nuorena parrasvaloihin noussut 36-vuotias kiekkovalmentaja Matias "Maso" Lehtonen tuo MTV:n Mestis-tiimiin valmentajan syvää näkemystä. Lehtonen on niittänyt sarjassa upeaa menestystä valmentamalla Imatran Ketterän Mestiksen mestariksi vuosina 2019 ja 2021. Tämän jälkeen Lehtonen kasvatti kiekkohuumaa Rovaniemellä ja luotsasi RoKin kahteen peräkkäiseen pronssiin. Lehtonen nousi Liigaan HPK:n päävalmentajaksi kaudelle 2023–2024, mistä hänet on vastikään siirretty sivuun. Tämä toi mahdollisuuden uuteen rooliin studion puolella.

– Halusin lähteä mukaan MTV:n Mestis-tiimiin, koska laji ja sarja kiehtovat todella paljon. Mestis on aliarvostettu sarja ja osalle suomalaisista kiekkofaneistakin vähän tuntematon kärkipelaajien jälkeen. Itselle Mestis on äärimmäisen rakas sarja, jota tulee seurattua paljon. Haluan omalla panoksellani olla nostamassa Mestistä ihmisten tietoisuuteen ja uskon, että pystyn kertomaan paljon asioita myös taustoista. Olen innostunein mielin lähdössä mukaan huipputiimiin, jossa kaikista huokuu intohimo duunia ja Mestistä kohtaan, Lehtonen kertoo.

Matias Lehtosen ensimmäisen Mestis-lähetys on luvassa heti huomenna, tiistaina. Illan studiopelissä Jokerit isännöi Hermestä Helsingissä. Studiossa ovat lisäksi juontaja Juho Kokko sekä asiantuntija Annina Rajahuhta. Ottelun selostaa Julius Sorjonen.

Studiollinen Mestis-ottelu Jokerit-Hermes MTV Katsomossa ja MTV Sub -kanavalla. Ennakkolähetys alkaa kello 18.00. Kaikki Mestis-ottelut MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat