Matti Nykäsen Eveliina-tytär debytoi lavalla isästään kertovassa näytelmässä: "Alkuun se oli outoa"

Edesmenneen mäkihyppylegendan Matti Nykäsen tytär Eveliina Ojala näyttelee isästään kertovassa Elämä on laiffii -musiikkinäytelmässä. 

Edesmenneen mäkihyppääjän Matti Nykäsen  Elämä on laiffii -musiikkinäytelmä sai ensi-iltansa kesäteatterissa vuonna 2021. Nyt sitä voi päästä katsomaan myös muualla, ja käsikirjoitus on hieman muuttunutkin matkan varrella.

Näytelmä kertoo Nykäsen elämästä aina nuoruusvuosista viimeisimpiin hetkiin.

Myös Nykäsen tytär Eveliina Ojala  on mukana näytelmässä, ja näyttelee itseasiassa ensimmäistä kertaa koskaan. Alkuun isästä kertovassa näytelmässä mukana oleminen tuntui Ojalasta hieman hassulta. 

– Alkuun se oli vähän outoa. Tuli sellainen olo, että kenestä tässä on kyse ja mitä tässä tapahtuu. Mutta siinä ei sovi miettiä liikaa, jotta suoritukset pysyvät hyvinä, Ojala kertoi Huomenta Suomessa 14. lokakuuta. 

Ojala päätti oitis lähteä näytelmään mukaan, kun hänelle soitettiin. 

Hänelle selvisi isästä myös uusia asioita näytelmän myötä. 

– En ole tietenkään kaikissa hänen reissuissaan ollut mukana, enkä katsonut kaikkia hänestä netissä olevia videoita. On siellä [näytelmässä] ollut hauskoja letkautuksia, mitkä ovat oikeastikin tapahtuneet, Ojala kertoi. 

Nykänen kuoli helmikuussa 2019. 

Katso videolta, mitä Eveliina Ojala luulisi isänsä Matti Nykäsen pitävän Elämä on laiffii -näytelmästä. 

Alta voit katsoa Eveliina Ojalan ja näytelmän käsikirjoittajan, ohjaajan ja näyttelijän Tatu Mönttisen haastattelun kokonaisuudessaan. 

Lue myös:

    Uusimmat