Melania Trumpilta paljastus parin ensikohtaamisesta – Donald Trump iski silmänsä naiseen ollessaan treffeillä toisen kanssa

Melania Trump paljastaa, miten tapasi puolisonsa. 

Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trumpin puoliso Melania Trump paljastaa Melania-kirjassaan yksityiskohtia pariskunnan alkutaipaleesta.

Melania kertoo parin tavanneen ensi kertaa vuonna 1998 New Yorkin muotiviikkojen juhlissa, jossa Donald oli treffeillä toisen naisen kanssa. 

Vaaleasta ja kauniista seuralaisesta huolimatta Donald osoitti kiinnostusta Melaniaa kohtaan ja lähestyi häntä flirttailevaan sävyyn. 

– Hänen silmänsä täyttyivät kiinnostuksesta ja katse etsi mahdollisuutta. Hän istuutui viereeni ja aloitti keskustelun. Hän kysyi ajastani New Yorkissa, Slovenian kodistani ja maailman matkoistani, Melania kirjoittaa. 

Vaikka kyseessä oli vain lyhyt kohtaaminen, oli parin välille jo ehtinyt syntyä yhteys.

– Heti keskustelumme alusta alkaen, kiinnostuin hänen charmistaan ja luonteestaan, jonka ympärillä oli helppo olla. 

– Ympärillä oli paljon hälinää, mutta hänen huomionsa oli tiukasti minussa, minulle tuli tunne, että olen hänen maailmansa keskipiste, Melania kuvailee. 

Donald oli pyytänyt Melanialta puhelinnumeroa, johon tämä oli vastannut kieltävästä ja pyytänyt puolestaan Donaldia antamaan omansa. 

Pari avioitui vuonna 2005. 

Lähteet: BBC, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat