Mestarien liigan tuomari hyllytetty – uhkasi "tappaa" pelaajan

Mestarien liigan pitkäaikainen erotuomari Fabio Maresca on hyllytetty eurooppalaisista kilpailuista, koska hänen väitetään uhanneen tappaa pelaajan.

Maresca, 43, tuomitsi viime viikon perjantaina Al-Kuwaitin ja Al-Arabin välisen ottelun Kuwaitin Valioliigassa. Vierasjoukkueen tähtipelaajiin lukeutuva Khaled Al Murshed on väittänyt, että italialainen erotuomari uhkasi tappaa hänet ottelun aikana.

Al Murshed väitti Marescan sanoneen: "Ensi kertaan – tapan sinut". Italialaislehti Corriere della Seran mukaan toinen pelaaja uskoo tuomarin kuitenkin sanoneen vain: "Nähdään ensi kerralla" ilman muita letkautuksia.

Maresca poistettiin kiistanalaisen sananvaihdon seurauksena tiistain Mestarien liigan ottelusta PSV:n ja Sporting Lissabonin välillä, missä hänen oli määrä toimia neljäntenä erotuomarina. Ottelu päättyi 1–1.

Italialaislehden mukaan Maresca on saanut myös kuukauden mittaisen tuomarointikiellon Italiassa. Kuwaitissa Maresca on kuitenkin jäämässä ilman rangaistusta.

Napolilainen Maresca aloitti tuomarina työskentelyn Italian ammattilaisliigoissa vuonna 2011 ja on ollut mukana eurooppalaisissa kilpailuissa vuodesta 2018 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat