Mestarivalmentajan käytös hämmästytti SM-liigassa – avautuu vihdoin: "Ihan turhaan"

Valmentajapotkut toivat perspektiiviä Mikko Mannerille: "Rupesin haukkumaan itseäni ihan turhaan" 4:04
Valmentajapotkut toivat perspektiiviä Mikko Mannerille: "Rupesin haukkumaan itseäni ihan turhaan"

Leijonien pitkäaikainen apuvalmentaja Mikko Manner nimitettiin aiemmin syksyllä SM-liigaseura HPK:n päävalmentajaksi. Manner avautuu nyt muutaman vuoden takaisista vaiheista, mitkä herättivät hämmennystä lajin seuraajien parissa.

Manner palaa puheissaan 2010-luvun lopulle, kun hän toimi SM-liigaseura Kärppien päävalmentajana. Kärpät oli voittanut Mannerin komennuksessa Suomen mestaruuden keväällä 2018. Sen jälkeen Kärpät oli yhä huipulla – ainakin oletusarvoissa.

– Haluaisin olla sellainen valmentaja, että ”never too high, never too low” (ei koskaan liikaa eikä koskaan liian vähän). Onnistuin siinä aluksi aika hyvin Kärpissä, kun voitimme melkein koko ajan. Se, että tuli yksi tappio siellä täällä, siinä pystyi olemaan aika hyvin tuon ideologian takana. Sitten kun rupesimme häviämään – enhän mää sitten osannut suhtautua siihen… Manner miettii Hockey Night tien päällä -ohjelmassa.

Tappiot rupesivat syömään miestä ja Manner alkoi haukkua itseään.

Tämä herätti hämmennystä Liigassa, kun Manner toisti samoja fraaseja pelien jälkeen. Vika oli aina hänessä, ei niinkään Kärpissä.

– Ihan turhaan, Manner murahtaa nyt haukkumiskäytöksestään.

Lisää aiheesta jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat