Metsän makuja

Koristekurpitsoja
KoristekurpitsojaCopyright Alma Media Oyj 2000
Julkaistu 15.10.2002 15:09

Käperry kotiin ja nauti ruuanvalmistuksesta. Käsillä työskentely on luovaa ja palkitsevaa. Kohtaa kylmä ja pimeys kantamalla luonnon antimia pöytään. Tallenna metsänmaut mieleesi talven kynnyksellä - tunnelmoi ja syö iloksesi!

Myöhäissyksyn menu tarjoaa makumatkoja metsään. Suppilovahverosato on ollut tänä syksynä hyvä, loihdi näistä metsän aarteista täyteläistä keittoa. Pääruoaksi mehevää hirvipaistia, perunamuusia ja puolukkasurvosta, lue myös Kolmosen hirvenkäsittelyvinkit. Aterian päättää raikas karpalojäädyke, jonka voit valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen.

Täyteläinen suppilovahverokeitto

Hirvenpaisti

Karpalojäädyke

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle