Michael Jacksonin veli Tito Jackson on kuollut

The Jackson 5 -yhtyeessä vaikuttanut Tito Jackson menehtyi 70-vuotiaana. 

Muusikko Tito Jackson on kuollut 70-vuotiaana, kertoo muun muassa BBC. Jackson oli edesmenneen poplegenda Michael Jacksonin  veli. 

Tito ja Michael Jackson vaikuttivat aikoinaan yhdessä The Jackson 5 -bändissä, jossa olivat myös mukana heidän veljensä Jermaine, Jackie sekä Marlon Jackson. Yhtyettä manageroi veljesten isä Joe Jackson

Jacksonin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Muusikko oli hiljattain Münchenissa, jossa hänen oli tarkoitus esiintyä yhtyeensä kanssa. 

Steve Manning, joka on Jacksonien perheen pitkäaikainen ystävä sekä entinen manageri, vahvisti Tito Jacksonin kuolinuutisen Entertainment Tonightille. Manningin mukaan Jackson menehtyi maanantaina 16. syyskuuta. 

Jacksonin kolme lasta jakoi isänsä Instagram-tilillä päivityksen, jossa kertoivat vanhempansa kuolinuutisesta raskain sydämin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olemme shokissa, surullisia ja murtuneita. Isämme oli ihmeellinen mies, joka välitti kaikista ihmisistä sekä heidän hyvinvoinnistaan.

– Muistakaa, mitä isämme aina saarnasi ja painotti, että lähimmäisiä on rakastettava. Rakastamme sinua isä. 

 Tito Jackson soitti vuonna 1964 perustetussa The Jackson 5 -yhtyeessä kitaraa sekä lauloi taustoja. Yhtye on ollut aktiivisena jälleen vuodesta 2012 lähtien. 

Lue myös:

    Uusimmat