Kirja: Michael Jackson tunnusti rakkautensa naimisissa olevalle Lisa Marie Presleylle – näin heidän rakkaustarinansa sai alkunsa

Michael Jackson rakastui Lisa Marie Presleyyn, kun tämä oli vielä naimisissa lastensa isän Danny Keough’n kanssa. 

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn ja hänen tyttärensä Riley Keough’n kirja Kohti suurta tuntematonta – Muistelmat (Johnny Kniga, suom. Markku Päkkilä) julkaistiin 8. lokakuuta. 

Kirjassa Lisa Marie kertoo tavanneensa edesmenneen Michaelin Jacksonin ensimmäisen kerran noin kuusivuotiaana, kun hänen isänsä Elvis Presley oli keikalla Hiltonissa, ja Michaelin yhtye Jackson 5 esiintyi saman kadun varrella. Lisa Marie kirjoittaa, ettei itse muista tapaamisesta mitään, mutta Michaelin mukaan hän tuli lavan taakse tapaamaan heitä. 

Michael ja Lisa Marie ystävystyivät myöhemin, kun Lisa Marie oli jo naimisissa Danny Keough’n kanssa, joka salli heidän tapaamisensa ja luotti vaimoonsa. 

Ollessaan erään kerran Las Vegasissa Michael kutsui Lisa Marien luokseen.

– Michael oli energinen ja läsnä oleva, ja sen viikon aikana hän päästi minut sisälle elämäänsä ja ajatusmaailmaansa. Tiesin, ettei sellaista sattunut usein. Itse asiassa luulen, ettei sellaista ollut sattunut kertaakaan ennen meidän keskustelujamme, Lisa Marie kirjoittaa. 

– Mitään fyysistä ei tapahtunut, mutta välillemme muodostui hullun vahvalta tuntuva yhteys. Kukaan muu ei ollut nähnyt Michaelista sitä puolta. Hän ei ollut se kimeä-ääninen tyyppi, jonka jokainen ele oli tarkkaan harkittu. Se oli show’ta, Lisa Marie jatkaa. 

Lopulta hän vietti Michaelin kanssa kahdeksan päivää. Tuona aikana hänen miehensä Danny lensi etsimään vaimoaan, mutta Lisa Marie käski häntä jättämään heidät rauhaan ja palaamaan kotiin. 

Viimeisenä iltana Michael kutsui Lisa Marien huoneeseensa. Michael halusi kertoa jotakin ja pyysi, ettei Lisa Marie katsoisi häntä, sillä hän oli todella hermostunut. 

– Sitten hän sammutti valot. Pimeässä hän sanoi: ”En tiedä, oletko huomannut, että olen korviani myöten rakastunut sinuun. Haluan sinun kanssasi naimisiin ja haluan lapsia.” Sitten hän soitti minulle tunteistaan kertovan kappaleen ja sanoi sen jälkeen: ”Sinun ei tarvitse sanoa mitään. Tiedän, että tämä tulee yllätyksenä, mutta minä tosiaan haluan sinut. Haluan olla sinun kanssasi.” En sanonut hetkeen sanaakaan, kunnes lopulta sain sanottua: ”Tämä on tosi imartelevaa. En pysty edes puhumaan”, Lisa Marie kirjoittaa. 

Lisa Marie oli itsekin valtavan rakastunut Michaeliin ja hänen avioliittonsa Dannyn kanssa oli kariutumassa. 

– En halunnut kertoa, että tunsin samoin kuin hänkin. Minulla oli lapset mukanani ja minun piti ensin lentää kotiin ja kertoa miehelleni. Siitä huolimatta minäkin olin silmittömästi rakastunut, Lisa Marie kirjoittaa. 

Seuraavana aamuna hän lensi Michaelin kanssa yksityiskoneella Los Angelesiin. Hän palasi kotiinsa aviomiehensä Dannyn luokse ja kertoi tälle, että Michael oli pyytänyt häntä kanssaan naimisiin ja tekemään lapsia. 

Tunnustuksen myötä Danny pakkasi laukkunsa ja lähti. Danny ja Lisa Marie erosivat, ja Lisa Marie alkoi olla Michaelin kanssa. Danny ja Lisa Marie pysyivät kuitenkin hyvissä väleissä ja viettivät yhteisiä perhelomia. 

Michael ja Lisa Marie olivat lopulta naimisissa 1994–1996.

Riley viimeisteli äitinsä Lisa Marien muistelmateoksen ja käytti apunaan tämän ääninauhoja. 

Lisa Marie kuoli 54-vuotiaana tammikuussa 2023 ja Michael 50-vuotiaana kesäkuussa 2009. 

Lue myös:

    Uusimmat