Mikael Granlundin pistevire jatkuu – Rangersin supertähti takoi hurjat pisteet

New York Rangers vei pisteet San Jose Sharksilta melkoisen maali-iloittelun päätteeksi lukemin 6–5.

Ottelun avauserässä oltiin heti maalintekovireessä. Ensimmäiselle tauolle lähdettiin Rangersin 3–2-johtolukemissa. Supertähti Artemi Panarin osui Rangersille kahteen otteeseen erän puolivälin molemmin puolin.

Panarin täydensi hattutemppunsa kolmannen erän alussa. Hän nappasi myös yhden syöttöpisteen. San Jose nousi kolmen maalin takaa vielä maalin päähän viitisen minuuttia ennen loppua, mutta pisteet jäivät New Yorkiin.

San Josen Mikael Granlund pelasi joukkueensa hyökkääjistä eniten, lähes 22 minuuttia. Granlund sai tililleen syöttöpisteen. Hyvässä vireessä oleva hyökkääjä on iskenyt kymmeneen edelliseen otteluun 2+8=10 pistettä. Granlund tehoili Sharksin viime ottelussa peräti kolmen pisteen verran.

Rangersia edustava Kaapo Kakko ei pelannut ottelussa. Hän on loukkaantunut.

Voitto oli itäisen konferenssin kärkijoukkueelle kolmas putkeen. San Jose on lännessä viimeisenä.