Mike Tyson hakkasi kanssamatkustajan – korvausvaatimukselle täystyrmäys: "Emme aio maksaa mitään"

Mike Tyson hermostui huhtikuussa 2022 häntä lentokoneessa piinanneeseen kanssamatkustajaan ja hakkasi tämän verille. Ex-maailmanmestarin nyrkeistä saanut Melvin Townsend on nyt esittänyt Tysonille korvausvaatimuksensa.

Tysonin takana koneessa istunut Townsend häiriköi nyrkkeilylegendaa ensin aikansa ja heitti tätä lopulta vielä vesipullolla. Tyson ponkaisi tämän jälkeen pystyyn ja alkoi hakata Townsendia, joka sai tilanteessa useita ruhjeita kasvoihinsa.

Nyt Townsendin lakimies on toimittanut Tysonille 450 000 dollarin suuruisen korvausvaatimuksen. Sen mukaan Townsend on vain fani, joka oli innoissaan päästessään tapaamaan Tysonin. Aiheesta uutisoi muun muassa New York Post.

– On sanomattakin selvää, että entinen raskaansarjan mestari pystyy aiheuttamaan toiselle ihmiselle vakavia vammoja. Herra Tysonilla oli useita muita vaihtoehtoja, mutta hän valitsi fyysisen väkivallan, Townsendin lakimies Jake Jondle kirjoittaa vaatimuksessaan.

Tyson on tapauksen jälkeen sanonut toimineensa väärin ja ettei kyseistä välikohtausta olisi koskaan pitänyt tapahtua.

– Herra Townsendilla oli välittömästi tapauksen jälkeen kovaa pää- ja niskasärkyä, ja hän kärsii seurauksista vielä tänäkin päivänä, Tysonille osoitetussa vaatimuksessa sanotaan.

Vaatimuksen mukaan Townsend ei voinut alun perin hakeutua hoitoon, koska hänellä ei ollut vakuutusta, ja "hän on myös menettänyt useita työmahdollisuuksia saamansa valitettavan julkisuuden vuoksi".

Tysonin edustajat ovat tyrmänneet esitetyt vaatimukset.

– Olen saanut kiristyskirjeen tältä ihmiseltä, joka häiriköi Mikeä viime vuonna. Emme aio maksaa mitään, Tysonin lakimies Alex Spiro kommentoi.

Sekä Tysonilla että Townsendilla on aiempaa rikostaustaa. Tähän tapaukseen liittyen Tysonia vastaan ei koskaan nostettu syytettä.

Lue myös:

    Uusimmat