Mikko Rantanen järjesteli hurjaa comebackia – Dallas Stars koki tyrmäyksen jatkoajalla

Dallas Stars suli kolmen maalin johdosta tappioon – Mikko Rantanen järjesteli Coloradon hurjaa kiriä 1:29

Colorado Avalanche tuli kolmen maalin takaa tasoihin ja voitti Dallas Starsin ensimmäisessä jatkoerässä lukemin 4–3.

Coloradon suomalaistähti Mikko Rantanen oli mukana järjestämässä huimaa kiriä, kun Colorado kampesi itsensä voittoon 0–3-tappioasemasta useiden suomalaispelaajien tähdittämää Dallas Starsia vastaan.

Kaksi syöttöpistettä kerännyt Rantanen oli rakentamassa Coloradon kolmannessa erässä syntynyttä 3–3-tasoitusta, jonka verkkoon laukoi Nathan MacKinnon. Coloradon tyrmäyksen viimeisteli Miles Wood ensimmäisen jatkoerän puolivälin jälkeen.

Kotijoukkue Dallas siirtyi jo avauserässä 3–0-johtoon Ryan Suterin, Wyatt Johnstonin ja Jamie Bennin maaleilla. Miro Heiskanen sai syöttöpisteen Bennin ylivoimaosumaan.

Valeri Nitshuskin ja Cale Makar viimeistelivät ylivoimalla kavennukset toisessa erässä, ja Nathan MacKinnon tasasi lukemat kolmannen erän alussa. Rantanen syötti Makarin ja MacKinnonin maalit.