Mitä Neymarille on tapahtunut? Huolestuttava paljastus supertähdestä

Brasilialainen supertähti Neymar on ollut kohta vuoden poissa pelikentiltä. Tuorein tieto kertoo, ettei Al-Hilalin jättihankintaa nähdä tositoimissa koko loppuvuoden aikana.

Kun Neymar siirtyi PSG:stä 90 miljoonalla eurolla Saudi-Arabian kentille elokuussa 2023, häneltä toivottiin samanlaista vaikutusta seuraan kuin Cristiano Ronaldolla oli kilpailija Al-Nassriin.

Mutta vain viiden ottelun jälkeen uudessa seurassaan brasilialainen loukkaantui vakavasti maajoukkuetehtävissä, kun hän rikkoi polvensa eturistisiteen MM-karsintaottelussa Uruguayta vastaan lokakuussa 2023.

Neymar operoitiin muutama viikko myöhemmin, jonka jälkeen lääkärit enteilivät 32-vuotiaalle ainakin puolen vuoden huilia. Sen jälkeen PSG:n ja Barcelonan entinen tähtihyökkääjä on kuitenkin kadonnut täysin kuvasta. 

Neymaria on odotettu takaisin Al-Hilalin vahvuuteen lokakuun loppuun mennessä. Nyt joukkueen päävalmentaja Jorge Jesus kuitenkin kertoo, että Neymar palaa aikaisintaan tammikuussa 2025. Sekään ei kuitenkaan ole vielä varmaa.

– Neymar on tärkeä pelaaja Al-Hilalille ja liigalle yleensä. En voi kuitenkaan määritellä päivämäärää, milloin hän palaa. Palaamme asiaan uudelleen tammikuussa, Jesus sanoi.

Viime kaudella Al-Hilal voitti Saudi-Arabian liigan Neymarin poissaolosta huolimatta, ja seura johtaa sarjaa tälläkin kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat