Eläväravinto, jota kutsutaan myös tuoreravinnoksi ja raakaravinnoksi on kuumentamattomana syötävää lähinnä kasvisravintoa. Idut, versot, siemenet, marjat ja maitohappokäymisellä hapatetut kasvikset ovat tärkeä osa elävää ravintoa. Kokonaan elävään ravintoon siirtyminen vaatii huolellista perehtymistä ravitsemukseen ja elävänravinnon kokonaisvaltaista tuntemista. Lisää tietoa elävästä ravinnosta kiinnostuneille löytyy elävänravinnon yhdistyksen sivuiltatäältä.
Mitä on eläväravinto?
marjatCopyright Alma Media Oyj 2001
Julkaistu 21.01.2003 13:29
Lisää aiheesta:
Miten suhtautua siivousneuvoja tuputtavaan anoppiin?Muistatko selanneesi Suurta Lelukirjaa? Katso nostalginen video!Miksi tunnelin päättymisestä pitää kertoa liikennemerkillä?Kaakao kallistuu entisestään – tässäkö vaihtoehto raaka-aineeksi?Kohuttu ED-energiajuoma katoaa suomalaiskaupoista – juomiseen olisi tarvinnut käyttöohjeetPekka Haaviston joulupöydän lanttulaatikko – nappaa hittiohje!