MM-kultamaalin iskenyt kasvot veressä – ranskalaisjätin bussi brutaalin kivityksen kohteena

Ranskan jalkapalloliigan ottelu Marseillen ja Lyonin välillä on peruutettu sunnuntailta. Syynä on brutaali hyökkäys Lyonin bussin kimppuun, jossa päävalmentaja ja italialaisen jalkapallon entisen pelaajasuuruus Fabio Grosso loukkaantui pahasti.

Grosso joukkueineen oli saapumassa stadionille, kun hyökkäys tapahtui. Sosiaalisessa mediassa on illan aikana levinnyt kuvia paikkailtavana lepäävästä Grossosta kasvot veressä. 

Uutistoimisto AFP:n mukaan hyökkäyksessä Grosson kimppuun käytettiin kiviä. Ranskalaisen jalkapalloasiantuntijan Julien Laurensin mukaan Grosso loukkaantui Marseillen kannattajien hyökättyä Lyonin bussia vastaan. 

Ottelun oli määrä alkaa alun perin Suomen aikaa kello 21.45. Tuhannet kannattajat olivat jo stadionilla, kun päätös ottelun siirtymisestä tuonnemmaksi ilmoitettiin.

Grosso aloitti Lyonin päävalmentajan tehtävässä tänä syksynä. Hänet muistetaan pelaajauraltaan muun muassa Italian maailmanmestaruuden sinetöineestä rangaistuspotkusta vuoden 2006 loppuottelussa Ranskaa vastaan.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat