Kollegalta kaunis postaus Salkkareista poistuneelle näyttelijälle: "Pidä lippu huipussa ja muista välillä hengitellä"

Miki videään kuulusteltavaksi 1:12
Katso myös: Miki viedään kuulusteltavaksi

Monika Lindeman julkaisi Instagram-tilillään Konsta Hietaselle omistetun päivityksen.

Salatuissa elämissä koitti jäähyväisten aika, kun Miki Kajander ja hahmoa esittävä näyttelijä Konsta Hietanen poistuivat sarjasta. Salkkareissa Mikin poliisikollegaa Lindaa esittävä näyttelijä Monika Lindeman julkaisi Instagram-tililleen postauksen, jossa hän kiittää Hietasta vuosista ja ystävyydestä.

– Muistan vielä, kun roolia koekuvattiin ja tavattiin ekan kerran, paljon oli hyviä vaihtoehtoja, mutta napsahdit rooliin superhyvin. Välillä mietin miten ihmeessä saat kaikki pallot pysymään ilmassa samaan aikaan, tiedän myös, ettei se ole ollut aina ihan helppoa, Lindeman kirjoittaa.

Lindeman toteaa postauksessaan, että onneksi Hietasella on kotonaan tukiverkot sekä Aami-puoliso.

– Pidä lippu huipussa ja muista välillä hengitellä. Oli ilo! Kiitos, Lindeman kirjoittaa julkaisunsa lopussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hietanen kertoi aiemmin MTV Uutisille, että tunteet ovat olleet pinnassa hänen Salatut elämät -taipaleensa loppumetreillä. Hän sanoi jättäneensä roolinsa sekä Salkkarit-työporukan haikein mielin ja haluaakin esittää suuret kiitokset Fremantle Medialle, kanavalle sekä koko Salkkarit-työryhmälle.

– Mietin aina, kun pelasin jalkapalloa, että tuleekohan näin tiivistä joukkuetta työelämässä vastaan. Että puhallettaisiin yhteen hiileen ja töissä olisi aina hauskaa. Täytyy kyllä sanoa, että tässä projektissa niin on ollut aina, hän lausui.

Salatut elämät ma-pe MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo + -tilauksella. 

Lue myös:

    Uusimmat