Jääkiekon SM-liigassa pelataan keskiviikkona viiden ottelun kierros. MTV Urheilu seuraa illan tapahtumia tässä artikkelissa.

Ottelut käynnistyvät viidellä paikkakunnalla kello 18.30.

Seuranta:

Klo 19.28: HPK saa salama-alun ottelun toiseen erään. Adam Brodecki riistää kiekon maalin takana ja kiepauttaa vierailijat tasoihin Turussa, kun erä on ehtinyt vanhentua vain 14 sekuntia.

Klo 19.27: Toinen erä ehtii vanhentua vain kolme minuuttia, kun KooKoo johtaa Ilvestä jo 2–1! Maalivahti Jakub Malek torjuu eteensä ja Samuel Valkeejärvi sutaisee rystyltä irtokiekon verkkoon.

Klo 19.25: KooKoo tulee Tampereella tasoihin 1–1! Kalle Loponen laukoo ylivoimalla komean alun kouvolalaisten toiseen erään Ilvestä vastaan.

Klo 19.02: Lenni Hämeenaho sivaltaa Ässät 1-0-johtoon Mikkelissä. Jan-Mikael Järvinen alustaa ja Hämeenaho tällää komeasti avausosuman Jukureita vastaan ajassa 19.09.

Klo 18.39: Turussa tapahtuu: TPS pääsee ylivoimalle ja ruotsalaispakki Max Lindrothin viivakuti helähtää 600. SM-liigaotteluaan pelaavan Sami Rajamäen selän taakse. Ei parhain mahdollinen alku uudelle HPK-luotsille Mikko Mannerille. TPS johtaa 1–0!

TPS tekee 1-0 maalin ylivoimalla 1:08
Max Lindroth iskee ylivoimalla TPS:n 1-0-johtomaalin HPK:ta vastaan.

Klo 18.33: Ilves iskee heti 39 sekunnin pelin jälkeen! KooKoon pakka leviää, kun isännät hyökkäävät kolmella yhtä vastaan. Jens Lööke laukoo Eemeli Suomen poikittaissyötöstä 1-0-osuman.'

Ilves tekee 1-0 maalin 1:00
Jens Lööke rankaisi Eemeli Suomen tarjoilusta KooKoota jo 39 sekunnin jälkeen.

Klo 17.46: HPK:n maalilla tänään aloittava Sami Rajaniemi saa kymmentenä maalivahtina SM-liigan historiassa täyteen 600 runkosarjaottelua. Hattu päästä!

Klo 17.15: Hyvää kiekkoiltaa ja tervetuloa seuraamaan viiden ottelu SM-liigakierrosta. Kiekko putoaa jäähän Tampereella, Mikkelissä, Oulussa, Vaasassa ja Turussa kello 18.30. Mikko Manner johtaa päävalmentajana ensimmäistä kertaa HPK:ta vierasottelussa TPS:ää vastaan. Nykyisin KooKoota valmentava Jouko Myrrä vierailee puolestaan ensimmäistä kertaa vastustajan päävalmentajana entisen seuransa Ilveksen kotihallissa.