Muistatko vielä tämän lelun lapsuudesta? Yhdysvalloissa voi nyt kokeilla asumista Polly Pocket -talossa

Tältä näyttää ihmisen kokoon sopivassa Polly Pocket -talossa 1:39
Tältä ihmisten kokoon rakennetussa Polly Pocket -talossa näyttää.

Muistatko vielä Polly Pocket -lelut eli ne pienikokoiset kämmenelle mahtuvat muoviset ja värikkäät nukkekodit? Nyt voit kokeilla asua sellaisessa – ainakin väliaikaisesti.

Lelujätti Mattel on yhdistänyt voimansa loma-asuntoja vuokraavan Airbnb:n kanssa. Yhteistyön tuloksena on ihmisten kokoon suunniteltu Polly Pocket -talo, jota on mahdollista vuokrata yöksi Airbnb:n kautta.

Polly Pocket juhlii tänä vuonna 35-vuotiasta taivaltaan ryhtymällä Airbnb-emännäksi Littletonin kaupungissa Massachusettsissa Yhdysvalloissa, kertoo muun muassa New York Post.

– En malta odottaa, että pääsette vierailemaan ja juhlimaan syntymäpäiviäni, Polly Pockets -lelujen päähahmo, Polly, kertoo Airbnb:n tiedotteessa.

Tuulahduksia ysäriltä

Ihmisen kokoon sopivaksi rakennetussa nostalgisessa nukkekodissa vierailevat voivat esimerkiksi kokeilla Polly Pocketin vaatteita ja kenkiä tämän vaatekaapissa. Vaatteiden suunnittelussa on otettu mallia nuken 1990-luvun tunnetuimmista asuista.

Polly Pocket -talo on suunniteltu kestitsemään sen vieraille mahdollisimman kattavan yökyläilykokemuksen, joka myös on luonnollisesti ottanut vaikutteita ysäriltä. Talon olohuoneessa voi seinästä vedettävällä sohvalla viettää leffamaratoneja ja keittiöstä löytyy popcornia. Vaaleanpunaisen peilipöydän ääressä voi kokeilla Polly Pocketin ikonisen ponihännän laittoa tai askarrella ystäväkoruja.

Monelle voi tulla pienoisena pettymyksenä se, että Polly Pocket -talon kantta ei voi sulkea, ei edes yöksi. Sen sijaan vieraat voivat nukkua nukketalon pihalle rakennetussa teltassa, jossa on neljä makuupussia.

Halpaa, mutta eksklusiivista hupia

Airbnbn tarjoaa vain kolmea yhden yön vierailua nukketalossa 12.–14. syyskuuta. Jokainen varaus on neljälle hengelle ja yöpyminen maksaa 89 dollaria per nuppi. Hinta on hatunnosto Polly Pocketin julkaisuvuodelle 1989. Euroissa yöpyminen maksaa reilut 80 euroa henkilöltä. Hinnalla tätä hupia ei siis ole ainakaan pilattu.

Airbnb ottaa varaustoiveita nukkekotiin vastaan 21.–28. elokuuta välisenä aikana.

Niille faneille, jotka eivät pääse viettämään yötä talossa, tarjoaa Polly Pocket päivisin järjestettäviä leikkihetkiä ja vierailuja 16. syyskuuta–6. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat