Muusikot Anna Puu, Erin ja Ida Paul perustivat bändin – tällainen on Rodeo: "Tajuttiin, että ollaan jonkun todella spesiaalin äärellä"

Laulajat Anna Puu, Erin ja Ida Paul löivät hynttyyt yhteen. 

Rodeo-niminen yhtye on artistien Anna Puun, Erinin ja Ida Paulin uusi yhtye, jonka perustamisesta he kertovat tiedotteessa. 

Yhtye ammentaa musiikillista inspiraatiota isoista pop-melodioista ja kantrimusiikista. 

– Me ollaan pidetty hauskaa ja avattu sydämemme, ja toivotetaan kuulijat nyt tervetulleiksi meidän kyytiin, tiedotteessa kerrotaan. 

Yhtyeen jäsenet kertovat päätyneensä tekemään musiikkia yhteisen kohtaamisen myötä.  

– Musa-alalla tulee usein törmäiltyä kollegoiden kanssa, milloin milläkin bäkkärillä ja fiilisteltyä vuoroin toisten juttuja ”meidän pitäis joskus kirjottaa yhdessä”-tyyppisten heittojen saattelemana. Vaikka kohtaamiset ovat vilpittömiä, jää usein lupaukset yhteisestä luovasta tekemistä keskustelun tasolle. Tänä vuonna yksi tällainen fiilistely toteutui, ja me kolme päädyttiin saman katon alle tekemään musaa ensimmäistä kertaa tällä kokoonpanolla. 

Yhteistyö sujui kepeästi.

– Tajuttiin, että ollaan jonkun todella spesiaalin äärellä, kun laulu toisensa perään syntyi kuin itsestään meitä yhdistävän biisintekijyyden, estetiikantajun sekä musamaun (miksei myös huumorintajun) tuloksena ja niin meistä muodostui bändi nimeltä Rodeo, tiedotteessa kerrotaan. 

Bändiltä tulee pian ensimmäinen single, joka kantaa nimeä Ensimmäinen rodeo. Bändi aikoo julkaista ensi vuonna albumin. 

Lue myös:

    Uusimmat