Nähdäänkö tulevalla NBA-kaudella historiallinen isä-poika-pari? LeBron Jamesilta painava vaatimus: "Hän ei voi tehdä niin"

Los Angeles Lakersin supertähti LeBron James on asettanut tiettyjä sääntöjä seuratoverikseen saapuneelle pojalleen Bronny Jamesille.

Lakers varasi Bronny Jamesin kesän NBA-varaustilaisuuden toisella kierroksella. James solmi heinäkuussa nelivuotisen sopimuksen. Joukkueen kirkkaimpana tähtenä loistaa Bronnyn isä LeBron James.

Bronny James ja LeBron James nähdään ensi kertaa yhdessä samalla parketilla Lakersin syksyllä alkavalla harjoitusleirillä. LeBron James on tehnyt pojalleen muutaman asian selväksi.

– Hän ei voi kutsua minua isäksi työpaikalla. Sen jälkeen, kun lähdemme pois seuran tiloista ja ovet sulkeutuvat, voin olla jälleen isä. Jos kuljemme samalla kyydillä, voin olla isä. Kotona voin olla isä, LeBron James nauraa The Shopin haastattelussa.

– Hänen on kutsuttava minua 2-3:ksi, Broniksi tai jopa Goatiksi (Greatest Of All Time = kaikkien aikojen paras), jos hän haluaa. Hän saa päättää, James jatkaa pilke silmäkulmassa.

– Minulle se on helppoa, koska olen kutsunut häntä Bronnyksi jo pitkään. En ole kutsunut häntä pojaksi. Mutta emme voi juosta kentällä yhdessä niin, että hän olisi: ”Isä, olen vapaana. Isä, syötä minulle!”. Hän ei voi tehdä niin, James nauraa.

NBA:ssa on vuosien aikana nähty useita toisen polven pelaajia, mutta toistaiseksi vielä yksikään isä ja poika eivät ole vielä pelanneet liigassa samaan aikaan.

Lue myös:

    Uusimmat