LeBron James ja poika tekivät NBA-historiaa: "Epätodellista"

NBA-supertähti LeBron James teki poikansa Bronny Jamesin kanssa NBA-historiaa viime yönä.

Jameseistä tuli ensimmäinen isä ja poika -kaksikko, joka on pelannut samassa NBA-joukkueessa yhtä aikaa kentällä. Molemmat viilettivät parketilla Los Angeles Lakersin joukkueessa Phoenix Sunsia vastaan.

– Tämä on epätodellista, hehkutti Lakersin valmentaja JJ Redick ABC:n mukaan.

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kyseessä oli NBA-kauden harjoitusottelu, mutta siitä huolimatta tapahtuma oli poikkeuksellinen. Bronny James täytti eilen 20 vuotta, joten päivä oli monella tavalla erityinen hänelle.

Nuori James tuli vaihdosta kentälle toisella neljänneksellä. Hetki oli ikimuistoinen hänen äidilleen Savannah Jamesille.

– Olen katsonut todella paljon koripalloa. Tämä on todella erityistä, hän kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Phoenix vei ottelun voiton lukemin 118–114. LeBron oli Lakersin paras pistemies 19 pisteellä. Bronny James pelasi reilut 13 minuuttia, mutta ei onnistunut vielä korinteossa. Hänelle kirjattiin kaksi levypalloa, neljä menetystä ja kolme virhettä.

39-vuotias LeBron James on yksi NBA-historian menestyksekkäimmistä pelaajista. Hän on voittanut NBA:n mestaruuden neljä kertaa, minkä lisäksi hänet on valittu sarjan parhaaksi pelaajaksi niin ikään neljästi. James on myös koripallon kolminkertainen olympiavoittaja. Viimeisin olympiakulta tuli tänä kesänä Pariisin olympialaisista.

Lue myös:

    Uusimmat