Näin innostunutta kalaa ei usein näe! Koikarpin ruokailuhetkistä viraalihitti

Brittipariskunnan lammessa elää joukko koikarppeja lemmikkeinä. Yksi niistä on uiskennellut unohtumattomalla käytöksellään miljoonien somettajien sydämiin.

Koikarppi Snappy on TikTokissa miljoonia sydämiä murskannut ahmatti. Sen omistaja on ottanut tavaksi videoida Snappyn ruokailuhetket sen hullunkurisen käytöksen takia.

Snappy asuu Lucy Englefieldin, 35, ja Buzz Wrightin, 35, takapihan lammessa Englannin Englefieldissä lajitovereidensa kanssa .

Lucy kertoo, että syöttää karppejaan normaalisti kolme kertaa päivässä, paitsi kalojen talvehtimiskaudella.

Kolme ruokailua ei kuitenkaan tunnu olevan linssiluteena kunnostautuneelle Snappylle tarpeeksi. Se käyttäytyy jokaisen aterian aikana kuin se ei olisi ikuisuuksiin saanut muruakaan pulskaan mahaansa.

TikTokin suosikkikala

Lucy ja Buzz saivat Snappyn neljä vuotta sitten lahjana ystäviltään. Pariskunnan mukaan Snappy on ruoan lisäksi aina ollut hyvin ihmisrakas ja utelias. Ruoka-aikojen syöpöttelyjen välissä se nauttii seurata omistajiensa puuhailua takapihan puutarhassa. Myös perheen kissa on tehnyt sinunkaupat Snappyn kanssa.

Snappyn ruokailuvideot ovat keränneet TikTokissa miljoonia katselukertoja ja tuhansia kommentteja.

– Mietin, että kuinka innokas kala muka voisi olla? En ole koskaan nähnyt yhtä innostunutta eläintä! kommentoi eräs seuraaja.

– Se käyttäytyy kuin et koskaan ruokkisi sitä, kommentoi toinen.

– Oscar-pystiä hakemassa, Lucy vitsailee vastaukseksi.

– Veli on valmis laittamaan elämänsä peliin pelkän välipalan takia, kommentoi kolmas. 

Snappy on hyvin hellyydenkipeä ja nauttii silityksistä ja päänrapsutuksista ruokailujen jälkeen.

Lähteet: Caters ja @snappythekoi/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat