Näin paljon Lauri Markkasta halutaan uuteen NBA-seuraan – suomalaistähdelle omistettiin jo oma laulu

Siirtospekulaatioiden kohteena oleva Lauri Markkanen on NBA-seura Golden State Warriorsin kannattajien suosiossa.

Utah Jazzin suomalaistähti on pyörinyt kesän aikana kovienkin siirtohuhujen kohteena. Medialähteiden mukaan ainakin Golden State Warriors, Sacramento Kings, Los Angeles Lakers ja San Antonio Spurts ovat hyvin kiinnostuneita Markkasesta.

Nyt sormensa peliin ovat laittaneet myös Golden Staten kannattajat, jotka haluavat Markkasen tähdittämään jo entuudestaan laadukasta joukkuettaan. Eräs kannattaja jakoi X-tilillään jopa Markkaselle tekemänsä laulun.

– Rakas Lauri Markkanen. Todistaaksemme, että olemme sinun ikuinen kotisi. Tarjoamme sinulle laulun maasi perinteisellä Pelimanni-tyylillä käyttäen kanteletta, fani Marquee Malik kirjoittaa X-tilillään.

Markkaselle omistetussa laulussa pyydetään Markkasta saapumaan Golden State Warriorsiin. Laulussa kerrotaan hilpeällä tavalla, kuinka joukkueen kotikaupunki San Francisco muistuttaa Suomea.

– Meidän leipomomme osaavat tehdä karjalanpiirakoita suosikkitavallasi. Oi Lauri, tule kotiin! Sinä ansaitset parasta. He sanovat, että Golden State on lännen Suomi. Voit pysyä siellä Utahissa ja seurata, kuinka ”tankkaus” alkaa tai tulla kotiin ja alkaa jahdata voittoja, kappaleessa lauletaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat