Huhumylly Lauri Markkasen ympärillä yltyy – perinteikäs NBA-seura jäämässä tyhjin käsin: "Ei ole varaa"

NBA-koripalloliigan suomalaistähti, Utah Jazzia edustava Lauri Markkanen on ollut kesän siirtomarkkinoilla kuumaakin kuumempi nimi. Kaksi loistokautta Jazzissa pelanneen Markkasen nykyinen sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen, ja neuvottelut jatkosta ovat luvallisia elokuusta alkaen. 

Jazzin ei oleteta olevan kovinkaan aktiivisesti kauppaamassa tähteään, mutta silti huhumylly suomalaisen ympärillä on pyörinyt vinhasti viime viikot.

Yksi Markkas-spekulaatioissa mukana ollut seura on liigan perinteikkäisiin menestyjiin lukeutuva Los Angeles Lakers, joka kaipaa ikonipelaajansa LeBron Jamesin tueksi todellista tähteä viime kauden pettymyksen jälkeen. Lakers on kuitenkin ollut Jamesin jatkosopimusta lukuun ottamatta kovinkin hiljaa kesämarkkinoilla.

– Lakersilla on kiinnostusta Markkaseen, mutta luultavasti sillä ei ole tarpeeksi varaa hänen saamiseksi, kirjoittaa urheilusivusto heavy.comin Sean Deveney.

Sacramento Kings puolestaan teki mediatietojen mukaan "varteenotettavan" tarjouksen Jazzille Markkasesta, mutta joutui "tyytymään" kuusinkertaisen All Star -pelaaja DeMar DeRozanin hankkimiseen.

Ja vaikka Markkanen onkin siirtospekulaatioissa kuuma nimi, saattaa lopulta käydä hyvinkin niin, että mies ei Utahista lähde.

– Useampikin (NBA:ssa vaikuttava henkilö) on entistä vakuuttuneempi siitä, että Jazz, tutkittuaan markkinoita Markkasen osalta, aikoo neuvotella tämän kanssa uuden sopimuksen, The Athletic -sivuston Anthony Slater kertoi Kingsin jäätyä rannalle Markkas-kilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat