Näin Ville Peltonen kommentoi SaiPan tarjoilemaa selkäsaunaa

SaiPa tekee 2-7 maalin alivoimalla 1:01
SaiPalta onnistui lähes kaikki – tässä 7–2-osuma alivoimalla

Helsingin IFK joutui karmeaan mankeliin kotonaan, kun SaiPa takoi sen verkkoon peräti kahdeksan osumaa lauantai-iltana. HIFK-päävalmentaja Ville Peltonen kommentoi 4–8-tappiota ottelun jälkeen.

– Onnittelut Raipelle ja SaiPalle. Olivat ilman muuta parempi joukkue, Peltonen aloitti ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

HIFK kävi karmeimmillaan kahteen otteseen jopa viiden maalin tappioasemassa. Joukkueen suorittaminen jäi kaikilta osin pahasti vajaaksi eilisen mainion Tappara-vierasvoiton jälkeen. 

– Täytyy sanoa, että parempi joukkue totta kai tänään voitti. Valmistautumistyö jäi vähän vajaaksi, se ei ole hyväksyttävää. Haluamme olla parempia. Meidän pitää henkistä puolta, fysiikkaa ja peliä sementoida vielä paljon tiiviimmäksi. Peiliin on hyvä katsoa nyt, ja nöyrästi ottaa oppia, Peltonen totesi.

– SaiPalta ei mitään pois, he pelasivat erittäin hyvää lätkää ja olivat työteliäämpiä ja tehokkaampia, pulinat pois, HIFK-käskijä päätti.

SaiPan oivaan lentoon saanut päävalmentaja Raimo Helminen kehui joukkueensa viikonvaihdetta kokonaisuutena. 

Perjantaina lappeenrantalaiset voittivat Kiekko-Espoon 4–1. Lauantaina SaiPa takoi neljä ylivoimamaalia ja yhden alivoimaosuman. 

– Jätkät on pelanneet jo hetken aikaa hyvin. Eilen pelattiin erittäin hyvä peli ja sama jatkui tänään. Saatiin hyvä alku ja päästiin toteuttamaan suunnitelmaa. Totuutta kun katsoo, niin oltiinhan me poikkeuksellisen tehokkaitakin. Se ei ole jokapäiväistä. Se oli meidän onni. Ei täältä ole helppo hakea pisteitä. Pitää olla ylpeä jätkien puolesta, miten suorittivat, Helminen sanoi.

SaiPa nousi kolmen pisteen voitollaan sarjan kakkoseksi. Se on ottanut nyt kuudesta pelaamastaan ottelusta kolme täyttä pistepottia. 

Lehdistötilaisuus: HIFK - SaiPa 3:39
Leijona-legendat Ville Peltonen ja Raimo Helminen puivat jälkimmäisen voittoon päättynyttä kamppailua

Lue myös:

    Uusimmat