SaiPa-käskijällä vitsit vähissä 1-8-selkäsaunan jälkeen – "Jotenkin se lössähti"

Lehdistötilaisuus: SaiPa - Pelicans 2:51
SaiPan Ville Hämäläisellä oli vitsit vähissä lehdistötilaisuudessa 1-8-murskajaisten jälkeen.

Viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittanut SaiPa sai tiistaina tylyn oppitunnin maalinteossa, kun Pelicans haki 8-1-vierasvoiton Kisapuistosta.

Pelicans johti avauserän jälkeen maalein 3-0 ja latoi toiseen erään viisi maalia SaiPan osuessa kerran. Kolmannessa erässä maaleja ei nähty.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kiitteli omiensa tehokkuutta.

–  Pelattiin hyvä peli. Oltiin ensimmäisestä erästä lähtien muutamaa ekaa vaihtoa lukunnottamatta tosi hyvin pelin päällä, Niemelä ruoti.

Hyvässä liidossa olevalla Pelicansilla oli alla lauantain 2-1-tappio JYPille. Niemelän mukaan paremmalla tehokkuudella myös Jyväskylästä olisi ollut otettavissa pisteitä.

– Tänään oltiin tehokkaita paikoissa, missä piti ollakin. Maalinteon tehokkuudella ja kiekon hallinnalla ratkaistiin tämä ottelu. Kypsä esitys, ja voidaan olla tyytyväisiä ehdottomasti koko joukkueen suoritukseen.

SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen analysoi omiensa karmeaa iltaa maltillisesti.

Meillä taas se, että ne asiat, mitä viimeisen parin viikon ajan on saatu näkymään ja on toiminut ja joukkue on tehnyt tosi hienosti, tänään ne loisti poissaolollaan, Hämäläinen totesi.

Hämäläinen laskeskeli, että Pelicans iski tiistaina viisi tai kuusi maalia SaiPan maalin edustalta.

– Puolustuspelaaminen siinä oli auttamatta liian heikkoa, Hämäläinen sanoi.

– Muutenkin ekan maalin jälkeen jotenkin se lössähti. Ei seliteltävää. Kaveri oli aika paljon parempi tänään.
Hyvä setti pelejä oli alla, tipahdettiin askel taaksepäin. Ei auta kuin lähteä tarpomaan jääkiekon perusasioita kasaan.