NBA-miljonääri soitti hätänumeroon – pian odotti selli

TMZ kertoo, että NBA:ssa palloileva Cameron Payne joutui poliisin kiinniottamaksi, kun hän oli valehdellut hätäpuhelussa nimensä.

Mysteerinen puhelu sattui 14. päivä kesäkuun vastaisena yönä. Payne oli riidellyt tyttöystävänsä kanssa ja soittanut kello 2.30 hätänumeroon. Payne oli pyytänyt puhelussa poliisia kiirehtimään kotiinsa.

Se on toistaiseksi epäselvää, että mitä riidan aikana tapahtui, eikä myöskään se, miksi koripalloilija muutti kesken kaiken mielensä. Payne oli todennut hätäkeskukselle, että oli soittanut vahingossa. Hätäkeskus pyysi kuitenkin häntä tekemään yhteistyötä.

Kun Paynelta oli kysytty hänen nimeään, niin hän oli vastannut etunimekseen Terry ja sukunimeksi Johnson. Hätäkeskus halusi tietää tyttöystävän nimen, mutta tätä Payne ei suostunut kertomaan.

Viiden minuutin puhelun jälkeen poliisi ajoi Paynen kotiin. Payne ei edelleenkään halunnut tehdä yhteistyötä ja väitti olevansa Terry Johnson. Lopulta poliisi otti hänet kiinni epäiltynä kahdesta rikoksesta. Hän ei suostunut kertomaan oikeaa nimeään ja tämän lisäksi hän oli antanut virheellistä tietoa.

TMZ:n mukaan tapausta käsitellään ensi kuussa oikeudessa. Payne oli vastikään tehnyt vuoden sopimuksen New York Knicksin kanssa. Sopimuksella on arvoa reilut 2,7 miljoonaa euroa.

 

Lue myös:

    Uusimmat