NHL:n kohutulokas törttöili jälleen – vastustaja laukoi tylyt haukut: "Toivon, että olisin ehtinyt antaa hänelle opetuksen"

New York Rangersin kohutulokas Matt Rempe, 21, sikaili itsensä suihkuun New Jersey Devilsiä vastaan pelatussa NHL-ottelussa.

Rempe taklasi ottelun toisen erän lopulla Jersey-puolustajaa Jonas Siegenthaleria kyynärpäällä päähän ulosajon arvoisesti. Taklauksen jälkeen Jerseyn Kurtis MacDermid raivostui Rempelle, mutta tuomarit onnistuivat pitämään kaksikon erossa toisistaan.

Rempe päätti vielä vilkuttaa MacDermidille luistellessaan ulos kaukalosta. 

29-vuotias MacDermid sanoi ottelun jälkeen sanottavansa Rempen tempauksesta.

– Toivon, että olisin ehtinyt nopeammin hänen luokseen ja antaa hänelle opetuksen, MacDermid kommentoi Devilsin videolla.

– Hän on nuori kundi tässä liigassa. Hänellä on vielä paljon opittavaa. Et voi tehdä tuollaisia juttuja, kun olet vasta ensimmäistä kauttasi tässä liigassa. Menetin paljon kunnioitustani häntä kohtaan, MacDermid jatkoi.

Ensimmäistä kauttaan NHL:ssä pelaava Rempe on noussut Pohjois-Amerikassa suureksi puheenaiheeksi kovien otteidensa myötä. Yli kaksimetrinen ja satakiloinen nuorukainen on pelannut kaukalossa rosoisesti, eikä ylilyönneiltäkään ole vältytty.

Rempe on ehtinyt tapella NHL-uransa aikana jo useamman kerran, vaikka vyöllä on vasta kymmenen NHL-ottelua. Jäähyminuutteja Rempelle on kertynyt 54 ja tehopisteitä kaksi (1+1).

Rempe lensi ulos myös Rangersin ja Devilsin edellisessä kohtaamisessa helmikuussa. Tuolloin hänen kyynärpäätaklaus kolahti Nathan Bastianin päähän.

Lue myös:

    Uusimmat