NHL:n venäläistähden löysäily raivostutti All Star -tapahtumassa – kiekkokansa antoi tyrmäävän palautteen: "Tämä on noloa"

NHL:ssä pelaavan Tampa Bay Lightningin venäläistähti Nikita Kutsherov ei tähdistötapahtuman taitokisasta juurikaan piitannut.

12 pelaajaa kisasi lauantain vastaisena yönä keskenään NHL:n AllStars-viikonlopun taitokilpailussa. Yksi tähti nousi esiin negatiivisella tavalla lyömällä omat suorituksensa läskiksi.

Kutsherov ei lyönyt taitorasteilla kaikkea likoon, vaan otti tapahtuman löysin rantein. Tämä suututti paikalle tulleen torontolaisyleisön, joka ryhtyi buuaamaan venäläiselle.

Kutsherov sai nopeasti kritiikkiä myös sosiaalisessa mediassa.

– Olen pahoillani, mutta Kutsherovilla on niin paska asenne. Tämä on hauska tapahtuma. Tämä on lapsille. Ehkä voisit yrittää hieman enemmän heidän vuokseen senkin tylsimys, eräs fani kirjoittaa X:ssä.

– Onko Kutsherov NHL:n vähiten miellyttävä pelaaja? Pyhä jysäys, pidä vähän hauskaa, toimittaja Drew Livingstone kirjoittaa.

Myös muut NHL-toimittajat kummastelivat Kutsherovin toimintaa.

– Nikita Kutsherov tekee kaikkensa, jotta häntä ei enää koskaan pyydettäisi tähdistötapahtuman taitokilpailuun, The Athleticin Scott Wheeler toteaa.

– Tiedän, ettei tämä ole tärkeää tai vakavaa, mutta jos taitokisa ei kiinnostanut Nikita Kutsherovia paskaakaan, hänen olisi pitänyt luopua paikastaan ja antaa jonkun muun osallistua. Tämä on noloa, The Athleticin Mark Lazerus kirjoittaa.

Kutsherov antoi itse sarkastisia lausuntoja medialle kisan jälkeen.

– Se oli hauskaa ja nautin siitä. Tänään ei ollut minun päiväni, mutta nautin siitä silti. 

Fanien buuaukset venäläinen kuittaisi viileästi.

– Pidän tuosta. En odottanut mitään muuta. Se oli hauskaa, Kutsherov kommentoi naama peruslukemilla.

Lue myös:

    Uusimmat