NHL:ssä täysin posketon ottelu – "En ole koskaan ollut osallisena tuollaisessa"

Minnesota Wildin Joel Eriksson Ek ja Kirill Kaprizov sekä Vancouver Canucksin J.T. Miller iskivät hattutemput, kun Wild kukisti Canucksin peräti 10–7 jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. 

Ek ja Kaprizov rohmusivat maalien lisäksi myös kolme syöttöpistettä mieheen. Wildin tekemät kymmenen maalia on uusi yhden ottelun seuraennätys. 

– Luulen, etten ole koskaan ollut osallisena tuollaisessa. Laukaukset vain painuivat sisään kerta toisensa jälkeen, Wild-laituri Matt Boldy (tehot 1+3) kommentoi NHL:n verkkosivuilla

Wildin osumista peräti seitsemän tuli päätöserässä. Lisäksi se teki ottelussa kuusi maalia viiden minuutin ja 45 sekunnin mittaisen ajanjakson aikana.

– Tämä oli kuin Kanadan junioriliigan peli kaikkine maaleineen. Olen varma, että fanit olivat todella innoissaan, mutta en usko samaa valmentajista, Eriksson Ek totesi. 

Maalirallattelu näkyi maalivahtien tilastoissa. Canucks-vahti Casey DeSmithin (17/25) torjuntaprosentti oli vain 68. Wildin päässä vastuut jaettiin Filip Gustavssonin (11/16, torjuntaprosentti 69) ja Marc-Andre Fleuryn (6/8, 75) kesken.  

– Pelissä mentiin päästä päähän, mutta se, että löysimme tavan voittaa, oli meille todella tärkeää, Minnesotan päävalmentaja John Hynes summasi hullun ottelun. 

Canucks johtaa koko NHL:ää 80 pisteen saaliillaan. Wild on omassa divisioonassaan kuudentena (58 pistettä).

Alla oleva video: Sebastian Aho iski Carolina Hurricanesille hienon osuman joukkueen 6–3-voitossa Chicago Blackhawksista. 

Sebastian Aho kiertää maalin ja naulaa hienon osuman 0:37
Sebastian Aho kiertää maalin ja naulaa hienon osuman.

Lue myös:

    Uusimmat