NHL-tähdeltä poikkeuksellinen ulostulo – ryöpytti rajusti joukkuetovereitaan: "Heidän on ymmärrettävä se"

NHL-seura Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughty antoi suoraa kritiikkiä joukkuetovereilleen, kun Los Angeles hävisi Buffalo Sabresille 3-5.

Isäntäjoukkue Kings aloitti ottelun vahvasti ja johti peliä avauserän jälkeen 3-1. Tästä eteenpäin maalinteosta vastasi kuitenkin vain Buffalo ja isännät joutuivat poistumaan kaukalosta tyhjin käsin 3-5-tappion myötä.

Joukkueen tähtipuolustaja Drew Doughty antoi ottelun jälkeen kovaa palautetta joukkuetovereilleen.

– Minusta meillä on tässä pukukopissa kavereita, jotka ovat liian huolissaan itsestään ja omista tehopisteistään. Me johdimme 3-1 ja kaverit alkoivat luulla, että tänään on herkkuilta. Lopetimme pelaamisen ja pelasimme surkean toisen ja kolmannen erän, Doughty kertoo Bally Sportsin videolla.

– Tässä kyse on joukkueesta, eikä itsestäsi. Monen kaverin on ymmärrettävä se, Doughty jyrähtää.

Kingsillä on käynnissä todella haastava vaihe, sillä joukkue on voittanut 14 edellisestä ottelustaan vain kaksi. 34-vuotias Doughty tietää, mitä voittaminen vaatii, sillä hän on voittanut Kings-paidassa kaksi Stanley Cupin mestaruutta. 

Joukkueen varakapteenina toimiva Doughty toivoo joukkueeltaan petrausta vaikean jakson keskellä.

– Tämä on turhauttavaa. Yritämme pysyä positiivisina ja pitää taas hauskaa, mutta se on vaikeaa, kun olet tällaisessa kierteessä. Ainoa tapa päästä tästä ulos on se, että kaikki lyövät 100 prosenttia likoon ja pelaavat joukkueen eteen, Doughty toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat