Noora Karma ei aikoinaan antanut lastensa katsoa tv-ohjelmaansa – näin jälkikasvu arvioi äitinsä tv-esiintymisiä nykyisin

Noora Karman mukaan hänen lapsensa katsovat nykyisin lähinnä äitinsä tärkeimmät tv-esiintymiset.

Christoffer Strandbergin isännöimän Petolliset-sarjan toinen kausi on parhaillaan käynnissä Nelosella. Ohjelmassa joukko julkisuudesta tuttuja kasvoja kilpailee Vanajanlinnassa murhamysteerin äärellä.

Yksi uuden Petolliset-kauden kilpailijoista on mentalistina tunnettu Noora Karma. Hän kertoi MTV Uutisille Petolliset-sarjan lehdistötilaisuudessa, että kilpailu imaisi hänet täysin mukaansa.

– Olimme elämän ja kuoleman rajamailla koko ajan, se oli todella kuumottava ohjelma tehdä, hän sanoi. 

Karma kertoi olevansa valikoiva sen suhteen, mihin televisio-ohjelmiin hän osallistuu. Hän piti välissä useamman vuoden tauon tv:n tekemisestä, mutta on nyt ottanut vuoden sisään osaa muutamaankin formaattiin.

– Katson hirveän vähän televisiota, mutta katsoin Petollisten ensimmäisen kauden, josta tykkäsin ja johon jäin koukkuun. Halusin osallistua, mutta kun minulla on lapsia, täytyy minun harkita, miten pitkään voin olla poissa kotoa. Sitä ei kuitenkaan voi tietää, olenko (ohjelman kuvauksissa) kaksi vai kymmenen päivää, hän kertoi.

Karma kertoi lastensa olleen kuitenkin sitä mieltä, että äidin on osallistuttava ohjelmaan. Näin ollen hän teki siis päätöksen lähteä mukaan.

MTV3-kanavalla esitettiin vuonna 2014 yhden tuotantokauden verran Mentalisti Noora Karma -ohjelmaa, jossa Karma suoritti erilaisia hurjiakin temppuja. Karma paljastaa nyttemmin, etteivät hänen lapsensa saaneet aikoinaan katsoa hänen ohjelmaansa.

– He olivat silloin liian pieniä. En antanut heidän katsoa, sillä se oli heille silloin liian hard corea, Karma perusteli.

Nykyisin Karman lapset, jotka ovat kasvaneet jo teini-ikään, katsovat lähinnä äitinsä tärkeimmät tv-esiintymiset.

– Jotenkin se on jännä, että omat vanhemmat eivät kauheasti kiinnosta, hän totesi.

Karman mukaan hän saa lapsiltaan hyviä kommentteja sekä palautetta tv-esiintymisiinsä liittyen. Kommentit saattavat liittyä esimerkiksi Karman vaatteisiin.

– Esimerkiksi tänään kysyin 15-vuotiaalta pojaltani, kumpi paita olisi parempi tänne. Hän sanoi, että ehdottomasti tämä, tämä on paljon parempi petollisiin, sillä se on valkoinen, eikä kukaan voi tietää, oletko petollinen vai etkö ole, hän kertoi nauraen.

Mentalistina tunnettu Karma kertoi ihmistuntemuksestaan olleen hänelle jonkin verran hyötyä Petolliset-kilpailussa. Loppupeleissä peli oli hänen mukaansa kuitenkin niin kovaa, että se laittoi hänen päänsä pyörälle, eikä vuosien varrella matkaan tarttuneista opeista näin ollen ollut liiemmin apua. 

– Ei se siellä paikan päällä kauhean pitkälle auttanut, kun menet sellaiseen sekavaan kuplaan omien ajatustesi kanssa ja sinusta tulee tosi vainoharhainen, sillä kaikki ovat periaatteessa petollisia. 

Suurimmilta osin Karma koki mentalistin tittelin olleen hänelle pelin kannalta taakka.

– Ihmiset saattavat kuvitella, että olen joku ihme ajatustenlukija ympäri vuorokauden, mikä ei pidä paikkaansa. Minun piti vähätellä sitä tosi paljon ja olla puhumatta koko asiasta, jotta en leimautuisi liikaa. En halunnut, että ihmiset kokevat minut uhkaavana tittelini ansiosta, hän kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat