Nyrkkeilijä Sandy Ryan julkaisi alastonkuvan – ruma hyökkäys ennen MM-ottelua

Nyrkkeilijä Sandy Ryan joutui hyökkäyksen kohteeksi ennen otteluaan New Yorkissa. Hän jakoi ottelun jälkeen kuvan itsestään ilman vaatteita, missä oli nähtävissä hyökkäyksen jäljet.

Ryanin päälle heitettiin punaista väriä ennen WBO-liiton välisarjan titteliottelua Mikaela Mayeria vastaan. Ryan oli juuri matkalla hotellista areenalle, kun tekijä iski. Hän päätti kuitenkin otella iskun jälkeen, mutta tuloksena oli tappio.

Päivä mestaruusottelun jälkeen Ryan julkaisi kuvan X:ssä ilman vaatteita, missä näkyi edelleen, että punaista väriä oli jäänyt kiinni hänen ihoonsa.

Ryan oli ottelun jälkeen ymmällään tapahtuneesta.

– Yritän edelleen ymmärtää, mitä tapahtui. Tiedän, että minun ei olisi pitänyt otella hyökkäyksen jälkeen, mutta en voinut antaa heidän voittaa. Annoin ottelussa kaikkeni ja tuntuu että selvisin voittajana, Ryan kirjoitti kuvan kylkeen.

– Olemme saaneet turvakameran materiaalit haltuumme ja olemme yhteydessä New Yorkin poliisiin. On selvää, mitä tapahtui ja totuus tulee julki pian. Yrititte tuhota urani, mutta uskokaa, että se on vasta alkanut.

Iskun tekijän henkilöllisyydestä tai motiivista ei ole toistaiseksi kerrottu julkisuuteen mitään tietoa.

Brittinyrkkeilijä oli sitä mieltä, että isku vaikutti ottelun lopputulokseen.

– Olin järkyttynyt, kun kävelin otteluun. Isku sai minut vähän tolaltani, mutta halusin vain otella. 

Vastustaja yllättyi

Ottelun voittaja Mikaela Mayer kuuli väri-iskusta ottelun alla.

– Yllätyin yhtä paljon kuin kaikki muutkin. Olin ylhäällä odottamassa kyytiäni, kun kuulin, että Sandyn päälle oltiin heitetty väriä, Mayer kertoi.

Ottelun jälkeen on noussut väitteitä, että Mayerin leiri olisi ollut iskun takana.

– Olin shokissa, kun kuulin asiasta. Ajattelin, että se oli kamalaa. Kuulin, että hänen mielestään minulla oli asian kanssa tekemistä, mikä on pettymys. Hän on tietysti minun kilpailijani ja vastustajani, mutta en ikinä menisi niin pitkälle, Mayer sanoi.

– En tiedä miten isku vaikutti häneen. Se ei tietysti ollut hyväksyttävää, ja toivon ettei sitä olisi tapahtunut, mutta kun kello soi valmistautuminen unohtuu ja keskittyminen otteluun alkaa.

Lue myös:

    Uusimmat