Nyt se on varmaa: Britney Spearsin elämäntarina saapuu valkokankaille

Britney Spearsin muistelmateoksesta on tekeillä elokuva.

Elokuvastudio Universal on saanut oikeudet poptähti Britney Spearsin lokakuussa ilmestyneeseen muistelmateokseen Nainen minussa (The Woman In Me), kertoo CNN. Muistelmateoksesta kehitetään parhaillaan Spearsista kertovaa elämäkertaelokuvaa.

Poptähden elämäkertaelokuvan tulee ohjaamaan Jon M. Chu, joka on ohjannut aiemmin muun muassa elokuvat Crazy Rich Asians sekä Wicked, joka saapuu valkokankaille loppuvuonna. Elokuvan tuotannossa tulee työskentelemään myös Marc Platt, joka on aiemmin tuottanut muun muassa Oscar-palkitun elokuvan La La Land.

Spears kirjoitti torstaina X:ssä, että on työstänyt salaista projektia Marc Plattin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marraskuussa uutisoitiin, että suurten tuotantoyhtiöiden välillä oli syttynyt kilpailu oikeuksista muokata Spearsin teos elokuvaksi, tv-sarjaksi tai dokumentiksi. Lähde kertoo CNN:lle, että kilpailu Spearsin muistelmateoksen oikeuksista oli kova, ja että monet suuret studiot ja striimauspalvelut olivat kiinnostuneita projektista.

Nainen minussa -muistelmateos kertoo Spearsin elämäntarinan ensimmäistä kertaa poptähden omasta näkökulmasta. Kirja on kertomus kuuluisuudesta, äitiydestä ja pyristelystä vapauteen.

Laulaja käsittelee kirjassaan muun muassa matkaansa tähteyteen, hänen ja Justin Timberlaken suhdetta ja sen aikana tekemäänsä aborttia, äitiyttään, henkistä romahdustaan, entistä aviomiestään Sam Asgharia sekä vuosia, jotka hän eli isänsä Jamie Spearsin holhouksessa.

Lue myös:

    Uusimmat