Marja Hintikka vannoo mantelimassan nimeen.
Laskiaisen lähestyessä ajankohtaiseksi nousee jokavuotinen kysymys laskiaispullien täytteestä. Juontaja Marja Hintikka jakoi oman mielipiteensä samalla paljastaen sen, kuinka pulla tulisi hänen mukaansa syödä oikeaoppisesti.
– Mun vastaus: mantelimassalla. Entä sun? Ja pulla laitetaan lillumaan kuumaan (kevyt)maitoon. Lusikoidaan sitten siitä. Tämä on kuulemma ruotsalainen tapa, niin hyvää - älä tuomitse ennen kuin kokeilet! Hintikka kirjoittaa Instagramissa.
Lue myös: Marja Hintikka joutui flunssakierteen kouriin – räppää sairastuvaltaan: "Sanokaa nyt joku kiltti, että tää loppuu joskus"
Mantelimassa tekee laskiaispullista Hintikan mukaan juhlavamman.
– Miksei hillo? Mulle hillopullasta tulee mieleen sellainen semi-köyhäritari. Koko ajan fiilis, että köyhä ritari olis itse asiassa maukkaampaa, mutta joskus kun teen itse, laitan molempia: hilloa ja mantelimassaa.
Lopullista ja yksioikoista totuutta laskiaispullamysteeriin kuitenkaan saadaan tuskin koskaan.
– Laskiaispulla - ja kansa jakautuu kahtia pahemmin kuin presidentinvaalien toisella kierroksella, hän päättää nauravan emojin kera.