Olga Temonen käy ulkomailla syöpähoidoissa – tällaista hoitoa hän siellä saa

Tuukka ja Olga Temonen yhteishaastattelussa – Olga kertoo syöpähoidoistaan 6:24
Olga ja Tuukka Temonen yhteishaastattelussa - Olga kertoo syöpähoidoistaan

Olga Temosella todettiin neljännen luokan aivosyöpä syksyllä 2023.

Vares X -elokuvan ohjaaja Tuukka Temonen ja hänen vaimonsa Olga Temonen saapuivat kolmen lapsensa Helgan, Hilman ja Torstin kanssa elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 23. lokakuuta.

Tällä kertaa Tuukka ei työskennellyt oman tuotantoyhtiönsä kautta, vaan elokuvan tuotantoyhtiönä toimii Solar Films. Eroa oli paljon ja nyt Tuukka sai keskittyä vain ohjaamiseen.

– Isoin seikka on se, että tuotanto ei ala riitelemisellä. Näyttelijöiden ja työntekijöiden kanssa riidellään aina rahasta ihan ensimmäiseksi. Joku muu tekee sen riitelyn ja minä aloitan puhtaalta pöydältä mukavissa olosuhteissa, koska kaikista on kuitenkin kiva tulla siihen elokuvaan, kun se raha on sovittu, Tuukka kertoi kutsuvierasensi-illassa.

Yllä olevalla videolla Olga kertoo, millainen rooli hänellä on elokuvassa. 

Olga kertoi joulukuussa vuonna 2023, että hänen aivoistaan oli löytynyt paria kuukautta aiemmin kasvain, jota ei pystytä sen sijainnin vuoksi leikkaamaan. 

– Ensioire oli varmaan se, että huomasin etten voinut enää kirjoittaa. Oikea käsi ei toiminut ja kirjoituksesta ei tullut oikein mitään. Se oli se, että mennäänkö lääkäriin, tämä ei ole enää normaalia, Olga kertoo.

Tuukka ei huomannut merkittäviä muutoksia vaimossaan.

– Ehkä sellainen pieni poissaolevuus oli ja ehkä pieni uupumus. Olga on aina tehnyt ihan hirveästi ja on kaikki ravintolan perustamiset, ettei ole ollut mitään taukoa missään. Sitä vain ajatteli, että se on luonnollista työuupumusta tai stressiä. Ei tullut mieleenkään tällainen, Tuukka kertoo.

Olga on käynyt syöpähoidoissa Suomessa, Hollannissa ja Saksassa. Olga avaa MTV:n haastattelussa, millaista syöpähoitoa hän saa ulkomailla.

– Ne ovat vähän kuin vaihtoehtohoitoja, Suomessa niitä ei saada. Siellä on sähköhoitoa eli matalilla taajuuksilla sähköä aivoihin. Sitten on c-vitamiinia suuria annoksia suoraan suoneen. 

– Sitten on veren otsonointia eli verta otetaan ulos ja siihen lisätään otsonia ja se laitetaan takaisin. 

Olga kertoo voinnin olevan tällä hetkellä hyvä.

– Minulle ei ole tullut uutta kasvainta ja kaikki on stabiilia, Olga kertoo. 

– Ja se kasvain, mikä siellä on, pienenee koko ajan, Tuukka jatkaa.  

Yllä olevalla videolla Olga kertoo, kuinka usein hän käy ulkomailla hoidoissa. 

Lue myös:

    Uusimmat