Olivia Dunnen, 21, supersuosio aiheutti poikkeuksellisen ratkaisun

Supersuosittu voimistelija ja sometähti Olivia Dunne kertoo, että viimeisenä yliopistovuotena kilpailuissa mukana kulkee henkivartija.

Dunne kertoo asiasta People-lehden haastattelussa. Voimistelijan ympärillä vallitseva hysteria on jättimäistä. Hän on joutunut aiemmin pidättäytymään esimerkiksi luennoilla käymisestä. 

– Emme ole kilpailleet sitten viime kauden, joten katsotaan, mitä tällä kaudella tapahtuu. Viime vuonna Utahissa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen meillä on nyt joukkueen mukana matkustava turvamies, Dunne sanoo.

Utahin välikohtaus oli Salt Lake Cityssä tapahtunut joukkohysteria. Viime kaudella satapäinen miespuolinen fanijoukko aiheutti kaaosta ja häiritsi voimistelijoita. Poliisi puuttui asiaan, kun riehaantuneet fanit halusivat nähdä paikalla olleen Dunnen, joka ei edes kilpaillut tapahtumassa. 

Dunne on noussut poikkeukselliseksi sosiaalisen median ilmiöksi. TikTokissa ja Instagramissa seuraajia on miljoonia. Urheilija on erilaisten sponsorisopimusten myötä jo monimiljonääri. 

Lue myös:

    Uusimmat