OnlyFans-tähti Pasha Pozdniakova saa työssään myös negatiivista palautetta: "Olen vuosien varrella kovettanut itseni"

Savonlinnalainen Pasha Pozdniakova on yksi Suomen seuratuimmista sometähdistä.

Plusmalli ja OnlyFans-tähti Pasha Pozdniakova, 25, on tehnyt töitä sosiaalisessa mediassa 19-vuotiaasta asti. Sensuelleja kuvia seuraajilleen jakava Pozdniakova sanoo olleensa yksi Suomen ensimmäisiä OnlyFans-sisällöntuottajia.

Savonlinnassa asuva Pozdniakova kertoo MTV Uutisille, että on vuosien varrella tottunut kaikenlaiseen palautteeseen.

 – Minulla on paljon vakituisia seuraajia, jotka ovat seuranneet minua jo vuosia. On ilahduttavaa saada heiltä viestejä ja palautetta työstäni, Pozdniakova toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Hän kertoo tiedostavansa myös työn ikävämmän puolen ja negatiivisen palautteen.

– Totta kai tässä työssä saa myös negatiivista palautetta, mutta olen vuosien varrella kovettanut itseni ja osaan nykyisin suhtautua sellaiseenkin.

– Valitettavan usein huomaa, että törkyviestien lähettäjällä ei itsellään ole kovin hyvä olla ja tarve purkaa pahaa oloa on valtava. Silloin on helppoa lähettää ikäviä viestejä esimerkiksi nimettömänä somessa. Usein tällaisissa tapauksissa blokkaan käyttäjän tililtäni.

Pozdniakova uskoo, että moni, joka aloittaa OnlyFansin tekemisen, ei tiedä, mitä se vaatii henkisesti. Usein ihmiset luulevat, että se on helppoa työtä.

Sometyön lisäksi Pozdniakova työstää myös musiikkia, jota on harrastanut jo usean vuoden ajan. Hän kertoo, että seuraava kappale on tulossa jo elokuussa, ja se kertoo tunteista, joita hän itse käy läpi.

 – Biisi on nopeatempoinen ja sopii täydellisesti kesäyöhön. Uskon, että kappale sopii erityisesti heille, jotka miettivät edellisiä ihmissuhteitaan, taikka heille, jotka ikävöivät kumppaniaan.

Lue myös:

    Uusimmat